Yardımmmmm Herkez Baksın

kardeş bence onları hiç sökme bizim arkadaşın kazalı parçasındakini söktüm ben bizzat çok kötü gözüküyor,vede tırnakla filan çıkcak gibi değil resmen tornavida ucuyla kanırtarak çıkarttım tabi boya bozuldu zaten parça kırıktı atıcaktın yani

o stickerların üstünde baya bi cila var stcikerları söktünmü sökülen yer çukurlukta kalıyor inşallah anlatabilmişimdir

ben olsam hayatta sökmezdim çok kötü
oluyor..
YAZILARI SÖKSEM SONRA CİLA ATTIRSAM NASIL OLUR?
PARÇAYA ZARAR VERİRMİ ?

Arkadaşım ısıtıcıyla ısıtmaya Felan Kalkma Granaj Erir Gider Eline Kaaynamış Suyu Al Yapıştırmalarınzerine Yavaş Yavaş Dök Böylelikle Sökülecektir Ama Altında Kalan Yapıştırıcıları Benzinle Silebilirsin...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

YAZILARI SÖKSEM SONRA CİLA ATTIRSAM NASIL OLUR?
PARÇAYA ZARAR VERİRMİ ?

Arkadaşım Üzerinde Cila Varsa Tekrar Dediğimiz Şekli Uygula Ancak Cila Fön makinesinin Folyoyu Yumuşatmasını Engelleyeceği İçin ilk Önce cilayı Ordan Bi kısımda Olsa Çözece bişeyler Bulmalısınki işLemi Gayet Düzgün Bir Şekilde Yapabilesin.Cilayı Çöz Tarif Ettiğim Şekilde Folyoyu Sök Temizle Daha Sonra Parçaya Cila attırabilirsin Zararı Olmaz Cila Attıracak Yer Bulamadım Diyosan da Lokal Lamine ile Cla Görünümü Verebilirsin Ki Buda Ciladan Farklı Bi Görüntü Sunmaz Birebir Olur.

Arkadaşım ısıtıcıyla ısıtmaya Felan Kalkma Granaj Erir Gider Eline Kaaynamış Suyu Al Yapıştırmalarınzerine Yavaş Yavaş Dök Böylelikle Sökülecektir Ama Altında Kalan Yapıştırıcıları Benzinle Silebilirsin...

Bu Arkadaşda Bişiyler Söylemiş Ama Su Tutkalı Çözmez. Folyo üzerinden Hiç Çözmez. Folyonun Oraya Yapışmasını Sağlayan Özel Tutkallardır Ki Bu tutkal Yağmur KAr Çamurda Bile Folyonun Zemini Bırakmasını Engeller.

Mesleğim Bu Oyüzden Söylüyorum :)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
olur olur orjinalden daha ii olur lokal diilde full yaptırırsan :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar