saç kurutma makınasıyla iyice ısıt söktükden sonra kalan yapışkan artıklarını gaz veya asetonla sil :cat:
kardeş bence onları hiç sökme bizim arkadaşın kazalı parçasındakini söktüm ben bizzat çok kötü gözüküyor,vede tırnakla filan çıkcak gibi değil resmen tornavida ucuyla kanırtarak çıkarttım tabi boya bozuldu zaten parça kırıktı atıcaktın yani
o stickerların üstünde baya bi cila var stcikerları söktünmü sökülen yer çukurlukta kalıyor inşallah anlatabilmişimdir
ben olsam hayatta sökmezdim çok kötü
oluyor..
cila altı stciker varsa bencede hiç sokme:cat:
kardeş beni dinle yapma ama yinede sen bilirsin böyle bi konu daha evvelde vardı ben ordada aynılarını yazdım bi araştır bak bakalım sonuç nolmuş diye..
CBA Yazdıklarımı Sende Bi okur Profesyonel Şekilde Bu Şekilde Çıkartılıyor Folyolar.
Koskoca Araç Flolarının Giydirme Sonrası Değişimleri Bile Bu Şekilde Tabi FÖn Makinesi Değil Başka bir Fırına Giriyor Araçlar.
CBA Yazdıklarımı Sende Bi okur Profesyonel Şekilde Bu Şekilde Çıkartılıyor Folyolar.
Koskoca Araç Flolarının Giydirme Sonrası Değişimleri Bile Bu Şekilde Tabi FÖn Makinesi Değil Başka bir Fırına Giriyor Araçlar.
Aseton????arkadasin motosikleti,ne garesinmi var yawaseton yer boyayi be arkadasim???*
motosikletlede kullanılan boya selilozik'tir çözeltisi aseton değildir :cat: