- Konu Yazar
Herkese iyi akşamlar ağabeylerim kardeşlerim bu konuyu size danışmak önerilerinizi almak için açtım lütfen mütevazi bir tavırla argo , ironi gibi kalp kıracak tavırlar kullanmadın öneri ve görüşlerinizi bekliyorum. Her neyse konuya geçelim arkadaşlar ben motovlog dünyasına atılmak istiyorum ama bir anlık heves değil uzun zamandır düşünüyorum beni motovlog konusuna sürükleyen bir etken daha ise Konya da 2 tane motovlog çekenin olması ve artık onlarında bırakmış olması diğer bir etkene daha gelirsek okul ortamında arkadaşlar bana der youtube kanalı aç izlenirsin espirilerin muhabbetin iyi falan ki diğer bir konu ise ben youtube kanalı açıyım hemen 100 bin 50 bin 10 bin izleniyim gibi bir tavrım veya bir beklentim yok kendi çapımda mütevazi eylendirici bir vlog çekmek istiyorum motosikletim kuba razore150 biliyorum youtube kanalı için yavaş kalabilir ama benim yaşıtlarımda bir arkadaş gördüm (17) yine aynı benim motosiklet modelimden vardı çok güzel muhabbeti vardı ve izletiyordu kendini evet meseleye gelirsek sizin görüş ve önerileriniz nedir ağabeylerim kardeşlerim