Yardımınıza ihtiyacım var

Chopper almak istiyorum bütcem 7 8 bin görünüşü güzel olsun istiyorum kullandıgınız bildiginiz motorlar varsa yardımcı olurmusunuz bütcemi 10 bine kadar çıkarabilirim

Hyosung GV 250, Daelim Daystar 250, Kymco Venox 250, RKS Cruiser 250, Kuba Superlight 200.

kuba için tamirden çıkamazsın diyorlar ama siz ne düşünürsünüz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kuba için tamirden çıkamazsın diyorlar ama siz ne düşünürsünüz

Mahalledeki bisiklet tamircilerinin "tomordon çokomozson" demesine aldırma sen. Ben kullanıyorum sl200, bugüne kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım. Ayrıca sl200'ün başlığı bu forumun en aktif başlıklarındandır. Daha ciddi bir sorunla karşılaşan kimse olmadı.

Tek amaç sahip olduğun düşük bütçe ile en güzel gözüken chopperı almaksa regal raptor spyder'i tek geçerim bu konuda.
Kullanımı normalden biraz zor olsa da görünüş olarak safkan chopper budur :)
Ha kullandın mı dersen ben şahsen kullanmadım, nasıl bir motordur nedir ne değildir araştır derim
:cat:

15388828.jpg

Son düzenleme:
eyvallah saolun falcon freedom 250 ve kuba sl200 arasında gitip geliyorum ikisinide sıkı araştırıcam ilk chopperim olucak bakalım

Benim bi arkadaşımda bundan
http://www.kubamotor.com/new5/product/chopper/kb150-25.html
Diğer arkadşaımda da
Süperligt vardı. İkiside kubanın. Gördüğüm ve bildiğim kadarıyla sana Süperlight'ı önerebilirim.

Kuba sl200 derim ben de. Motorunla ilgilenmezsen tamirden cikamazsin. Japon bile olsa motor ilgi ister sevgi ister opucuk ister :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar