Yardımcı olur musunuz Ybr Esd xenon far

HAYIRLI AKŞAMLAR. YENİ ALDIĞIM YBR ESD'ME XENON FAR TAKMAK İSTİYORUM. YALNIZ Bİ MODELDEN SONRA BİLDİĞİNİZ GİBİ FARLARI AÇMA KAPAMA DÜĞMESİ KOYULMUYOR. KONTAK AÇILDIĞINDAN İTİBAREN YANMAYA BAŞLIYOR. GECE GÜNDÜZ YANDIĞINDA Bİ SIKINTI OLUR MU TESİSAT YADA AKÜ İLE İLGİLİ. YADA AÇMA KAPAMA OLARAK Bİ KİT, YADA DÜĞME KOYULABİLİR Mİ. ŞİMDİDEN OKUYAN YARDIMCI OLMAK İSTEYEN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM.:)

Dostum şu güne kadar yüzlerce xenon tattık ister esd olsun ister başka motor sen neyi merak ediyorsan onu sor

Farlar kapanmadıgından dolayı xenon bi sıkıntı yaratır mı gece gündüz yandığında sorum bu. Yada açma kapama aparatı takılabilir mi?

gidona biryere ufak bir on off düğme koyarsan sorun çözülür ;)

benim cbf te xenon far var acma kapama dugmesi var ama tam bir aku dusmani ilk aldigim zamanlar acemiligimden bana cektirdi biraz

aparat dediğimiz sistem şu kardeşim ister görünmez bi yere küçük bi düğme yada usta'nın ugrasmasina kalmış ki bizim en çok yaptığımız sistem biraz uğraşla direksiyonda düğme takmak için ayrılan bölgeye yeni düğme takmak yada devamlı yanarsa hiçbi sorun olmaz ister o şekilde kullan

hiç sorun olmaz derken usta'nın takma şekline bağlı olarak değişkenlik gösterir

aparat dediğimiz sistem şu kardeşim ister görünmez bi yere küçük bi düğme yada usta'nın ugrasmasina kalmış ki bizim en çok yaptığımız sistem biraz uğraşla direksiyonda düğme takmak için ayrılan bölgeye yeni düğme takmak yada devamlı yanarsa hiçbi sorun olmaz ister o şekilde kullan

yardımcı oldugunuz için teşekkürler :) sürekli yansa aküye zararı olmaz mı ismet bey?

BİDE ÖNERDİĞİNİZ ŞÖYLE NETTE O KADAR PAHALI OLMAYAN, TRAFİKTE BENİ GÖSTERİCEK BİR XENON FAR ÖNEREBİLİR MİSİNİZ 150 LİRAYI GEÇMİYECEK. LİNK ATARSANIZ ÇOK MUTLU OLURUM :)

yok artık 150 liraya neymiş o uzun kısa sis araba farımı takıyosun :cyclopsan ben uzun kısa işçilk dahil 100 liraya takıyorum

Ustam ben de birşey soracaktım benim motorsiklete araba xenonu bağlasak herhangi bir sorun çıkartır mı?

bneim motorda surekli acık 35 w xenon 6x1 w sis farı hep acık sıkıntı olmuyor saglam tesisat baglamak yeterlidir

dostum bendede şehir içi kullanmalık bi ybr m var xenon taktım 80 liralık kaliteli trafo kısmı küçük hiç bi sıkıntı olmadı.içim yinede rahat etmedi far anahtarı aldım o sağ eldeki marş düğmesini kökten değiştirdim far anahtarlı olanları satılıyor ondan taktım sende alıp takabilirsin bulamazsan sana yardımcı olurum aldığım yerden alıp gönderebilirim

BİDE ÖNERDİĞİNİZ ŞÖYLE NETTE O KADAR PAHALI OLMAYAN, TRAFİKTE BENİ GÖSTERİCEK BİR XENON FAR ÖNEREBİLİR MİSİNİZ 150 LİRAYI GEÇMİYECEK. LİNK ATARSANIZ ÇOK MUTLU OLURUM :)

http://www.rialli.com/ara/5353__rialli-kumanda-komple-125-ybr-2004-sag-ms4327/

http://camgoz.com.tr/asp/product/2644/MOTO-HID-XENON-UZUN-KISA

Xenon u 5 aydır kullanıyorum, hala sağlam maşallah :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar