Ben kan veririm.. Sadece bel fıtığım var onunda kan vermeye engeli yok demekki ben sağlıklı bi insanım

Neyse günü kararlaştırın ben kendimi ayarlarım...
saol pınarcım, müsait olduğunuz zaman haberleşelim:cat:
tuncer az önce gökhan telefon açtı.görüşmemizde kızılay kan merkezinin müdürü kendilerine kan bağışı yapıldığı takdirde kendilerine lazım olan trombosit'i temin etme sözü vermişler.
bir uygun başlık açılıp bunu bir organize etseniz çok iyi olur:cat:
aynen öle coşkun yazıcam şindi aşşağıya detaylı..
kardeş geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.benim kanım uyuyor.koşuyolu bana yakın saat önemli değil istedigin saatte arayabilirsin yarım saatte gelip kan verebilirim.tlf num 0535 642 03 53
zekicim allah razı olsun, bugün geldin gerekeni yaptın, çok dua aldın bizimkilerden emin ol

senden alınan kanın yarın sabah test sonuçları çıkıcak duruma göre haberleşiriz:cat:
Açacağımız başlığa bu başlığa bakan arkadaşlardan farklı olarak bakan olmayacaktır bence. :cat::cat::cat:
Başka bir başlık gerekirse açarız o kolay.
Peki dediğim şey tam olarak evet mi ? Yani ben İzmir den kan verdiğimde İstanbul dan kan ulaşacak mı ufak kardeşimize ? Eğer öyleyse hemen yarın veririm kan,ama tam olarak öğrenmek lazım.Kan vermeye gidenler ne diyecek mesela,ya da hangi birime gidecek ?
Gökhan gelsin tam bilgi versin,gerekirse yeni başlık açarız..
tuncayım, yukarıda yazdığın ilk cümlende çok haklısın, biz açtık rica ettik,
ilgilenen burdan ilgileniyo zaten, benim anlamadığım göz gibi basit bi rahatsızlıkta onlarca kişi beni ararken kanser gibi ağar bi rahatsızlıkta pek önemsenmemek üzdü biraz..
tabiki kimse önemsemek zorunda deil, herkes kendi hayatından ve yaşamındakilerden sorumlu..
kimseye kızmıyorum, herkesten allah razı olsun:rendeer:
tuncay şimdilik öle şehir dışından falan kan getirtecek kadar bi aciliyet yok
kan bankasıyla olan anlaşmamıza göre, biz hergün 7-8 kişi yi kan verdiricez grup göz etmeksizin, onlarda bize taze kan, trombosit yada eritrosit kan eksiği yapmicaklar, bunun için müdür mustafa beyede minnettarız
tabiki gelip kan veren herkesede:rendeer:
bunun dışında olurdaa acil durumda kan merkezindende kan bulunmassa hastanede 2 tane kayıtlı ve kanı test edilmiş donör (kan vermeye hazır kişi) bulunması gerekiyor
1 kişimiz var , bugün departed kardeşim geldi sağolsun, test için örnek alındı yarın sabah sonuç çıkacak
eğer olumsuz olursa babaçi bize 5 kişi ayarlamış 0RH + o arkadaşları hastaneye alıp testlerini yaptırıcaz..
o kadar garip bi olayki sapasağlam adam götürüyosun kanında enfeksiyon çıkıyor, yani kendisi küçük çapta nezle yada grip geçiriyor ama dediğim gibi küçük çapta olduğu için kişi farketmiyor bile..
malum kış girmek üzere olduğumuz için nerdeyse götürdüğüm 10 kişiden 9 unda enfeksiyon çıkıyor..
velasıl kelam tuncay; şehir dışından öle bi ihtiyacımız yok kardeşim
ama sana tavsiyem eğer izmir olarak bi organizasyon yapabilirseniz kan verme günü falan yapın, kimse yakınıma lazım olur die saklamasın nede olsa yakınlarımıza veremiyoruz..
kızılay kan merkezi kan ağlıyor, duyarlılık bekliyor, gidin bağışlayın kanlarınızı..
kimbilir ne hayatlar kutarıcaksınız haberiniz olmadan..