yardıma ihtiyacım var

Ybr 125 başlangıç için iyi bir motosiklet. Hele ikinci el temiz bulursan; korumaların içinde epey bir para koyarsın kenara. hayırlı olsun

Ybr 125 başlangıç için iyi bir motosiklet. Hele ikinci el temiz bulursan; korumaların içinde epey bir para koyarsın kenara. hayırlı olsun

tşşkler kardeş motorların ikinci ellerinden herzamn ürkmüşümdür.. ama ilgilendiğim motorlar arasında bu motorda var.. görünüm itibariyle hşuma gitti..

kesinlikle ve şiddetle tavsiye ediyorum yamaha ybr :)

çine bulaşma kardeş

Güzel kardeşim, ben çok iyi bilmiyorum. YTÜ diplomamı saymazsak, yaş olarak senden iyi bilirim, veya tecrübeliyim diyebilirim.

Sakın alınma...

istersen oxford mezunu ol ama motordan anlamadıığın kesin :queen: cup motor alacak olsaydım gide c90 alırdım mondialin parasına :wiinkk: diplomalı olmak işi çözmüyo dostum önce piyasada pişeceksin neyin ne olduğunu öğreneceksin atıp tutmayla olmaz bu işler

cbr 125 lık tavsıye ederım

cbr 125 baktımda çok güzel birşey bu ya fiyatıda cazip.. arkadaşım çok saol bu güzel fikri verdiğin için..

siz değerli motor sürücüleri sizce honda cbr 125 mi daha ömürlü yoksa ybr 125 mi bi karşılaştırma yapk olursak hangsi daha ideal...

Son düzenleme:
cbr 125 baktımda çok güzel birşey bu ya fiyatıda cazip.. arkadaşım çok saol bu güzel fikri verdiğin için..

siz değerli motor sürücüleri sizce honda cbr 125 mi daha ömürlü yoksa ybr 125 mi bi karşılaştırma yapk olursak hangsi daha ideal...

ikiside ömürlüdür canını almadığın sürece :wiinkk:

al bir ybr ikinci el paranda kalsın cebınde kıyafetlarını tamamlarsın kalıtesi parcası yakıtı kanıtlanmış motor.

Güzel kardeşim, ben çok iyi bilmiyorum. YTÜ diplomamı saymazsak, yaş olarak senden iyi bilirim, veya tecrübeliyim diyebilirim.

Sakın alınma...

yıldız teknik mezunu olunca ne oluyor çok mu şey biliniyor . Hani oraya motosiklet bölümü açıldıda bizim mi haberimiz yok

cbr 125 çok gelir diyen arkadaş 600 rr a gitti heralde aklın fındık kadar motor neye çok gelsin

arkdşlar ybr 125 aldım ama daha motoruma binmek nasip olmadı siyah renk yokmuş sipariş verdim..Dört gözle bekliyorum valla..... tüm ilgili arkadşlara bol bol tşşkrlerimi sunarım..

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar