yardıma ihtiyacım var

slm arkadaşlar bende motor almayı düşünüyorum ama motorlar hakkında kullanılmasından başka bildiğim yok en fazla 4000 lira fiyt olmak üzere sizce hangi motor modeli daha kullanışlı ve uzun ömürlü olur.. şimdiden çok tşkkrler... (schooter olmamak şartyla vitesli almak isitiyorum...)

Valla tipi modeli belirtmediğin için sen git bi CBR 125 al hem az yakar hem cok kacar :)

başlangış racing istiyorsan tartışmasız cbr 125r, naked istiyorsan cbf 150, chooper istiyorsan benim fikrim keeway yada regal raptor

KARDEŞİM DAHA ÖNCE VİTESSİZ KULLANMADIYSAN CBR 125 ÇOK GELİR DÜŞERSİN KAZA YAPARSIN BENDE İLK MOTORUMU GEÇEN HAFTA ALDIM KYMCO 125 CC CANAVAR GİBİ ESKİMİO VE CBR 125 RACİNGDİR UÇARSIN KULLANAMAZSIN BENDE CBR 125 HASTASIYDIM AMA KYMCO 125 CC ALDIM FİYATI HEM DÜŞÜK HEMDE HIZI CANINI DÜŞÜN MİNİK HIZLA BAŞLA BANA SORARSAN :cat:

Regal raptor 250 almayı dusnuosan kardesım..satıyorum ben..2006 7000 kmde grı T gidon..?

bence YBR 125 ile başlamanda fayda var ;) hem gösterişli hemde ömrü gerçekden uzun bir makina :cat:

slm arkadaşlar bende motor almayı düşünüyorum ama motorlar hakkında kullanılmasından başka bildiğim yok en fazla 4000 lira fiyt olmak üzere sizce hangi motor modeli daha kullanışlı ve uzun ömürlü olur.. şimdiden çok tşkkrler... (schooter olmamak şartyla vitesli almak isitiyorum...)

Cup türünü tavsiye ederim. Mondial 100 KH 1607 TL.

Düzgünce kullanırsan seni üzmez.

Ayrıca 97 cc olduğu için MTV derdin olmaz.

Son düzenleme:
125 cc alternatif az
ybr 125 -cbf 150- cbr 125- kymco ck 125 öneririm ikici el alırsın 2000 ytl ye üstüne mont kask eldiven dizlik bot alırsın :wiinkk: kalan parayla da gezersin tecrübe yaparsın

Moderatör
Bütün motor cinslerini önerseydin bari. Arkadaşım bilmiyorsan yazma.

Biliyor ki bir çok seçenek sunmuş. Hiç bir site üyesi bir başka üyenin ne yazıp yazamayacağını belirleyemez. Bu forum yöneticilerinin işidir. Kimin ne bildiği yada bilmediği monitörün başında öğrenilemez. Daha bir çok özlü söz yazardım ama yaşım ve yaşın itibariyle susmayı tercih ediyorum.

motor cinsi ne demek ? yukarda eleman scooter istemiyom vitesli istiyom demiş vitesli motorları sağlam adam gibi olanları söyledik mantığını kullanırsa eğer kalan para ile mont kask alır üstne gezer tozar :bounce:

acaba benm bilgim ile seninkinin arasında ne kadar fark var merak ediyorum :queen:

boş ver cbr ı parçaları pahalı.daha uygun bir şey parçası uygun olanı araştır al derim.sonra motorun parçaları eksik dolaşmayasın.bir ön granajı 400-500 tl den pahalı.

KARDEŞİM DAHA ÖNCE VİTESSİZ KULLANMADIYSAN CBR 125 ÇOK GELİR DÜŞERSİN KAZA YAPARSIN BENDE İLK MOTORUMU GEÇEN HAFTA ALDIM KYMCO 125 CC CANAVAR GİBİ ESKİMİO VE CBR 125 RACİNGDİR UÇARSIN KULLANAMAZSIN BENDE CBR 125 HASTASIYDIM AMA KYMCO 125 CC ALDIM FİYATI HEM DÜŞÜK HEMDE HIZI CANINI DÜŞÜN MİNİK HIZLA BAŞLA BANA SORARSAN :cat:

Naabtın ya cıbırı 600rr la karıştırdın :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:36 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:35 AM ----------

sen cokmu biliyorsun :silent:

Naabtın ya cıbırı 600rr la karıştırdın :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:36 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:35 AM ----------

sen cokmu biliyorsun :silent:

Güzel kardeşim, ben çok iyi bilmiyorum. YTÜ diplomamı saymazsak, yaş olarak senden iyi bilirim, veya tecrübeliyim diyebilirim.

Sakın alınma...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar