Yardım

Henüz motorum yok ama bu forumda herhalde benim kadar soru soran olmuşmudur bilmiyorum.
Arkdaşlar ben nasipse 2012 model honda cbr 125 alıcam. Alıcam almasınada apartmada oturuyorum normal bi mahalle düşüncem motorumu nasıl muhafaza edebilirim. Apartman girişi biraz uzun olduğu için yerden duvara bi yuvarlak çengel takıp moturumuda tekerleklerinden ona zincirlemek istiyorum ama ne kadr güvenlidir. Araç takip sistemi yaptırmak istiyorum ama pahalımıdır hiç bir bilgim yok aylık aidatmı ödeniyor yıllıkmı ödeniyor nasılsdır çalınmaya karşı sigortalatmam yeterlimdiir ne diyorunuz .

Kardeş Yapabilirsen en güvenlisi priketten , tuğladan yada hiç olmadı metalden eski hurda metallerde olur ufak bi Graj yap göze batmayacak üzerinede
Kale gizli kilit ,Kale normal Kilit Ve İyisinden asma kilit tak En fazla sana olacam maliyeti 250 tl dir kilitlerle 300 tl

walla kardeş öyle bişey yapmamın bi mümkünatı kesinlikle yok yol üzerinde bi apartman mahalle içersinde yani garaj yapacak bi yer yok yani
apartmanın dış kapısnın önüne bırakıcam mecburen araç takip sistemleri güvenilirmidir bi bilginiz varmı

O konuda Bir bilgiye sahip değilim Ama şuda bir gerçekdir ki çalan adam usta adamdır en iyi şekilde alarım kilit vs leri Ustasıymış gibi bulur ve söker
Heleki İlk baş alarmı sökerki gıkı çıkmasın diye :p

ewet haklısın da ne bilim önlem işde sigorta şirketleri çalıntıya karşı sigortalatmaya kaç para isterler acaba

Hemen googleden bak rahatlıkla bulabilirsin
Olmadı Yarın geçerken uğra bi sigorta ajendesine ne bilim garanti olur aksa mıydı ne o olur Bulursun Bir kaç tane ama parası ne olur o bilinmezz

gerçi ben bizim şirketin araçlarsının yapıldığı sigorta şirketini veriem toplu olduğu için bize indirimleri var bayağı yarın bi diyicem ne kadra yaparsınız bana sürekli diyaloğ halindeyz hergün bi aracımıza işey oluyo irtibattayız banda bi güzellik yapsınlar borumu 38 araç var :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar