Yardım!!!

merhaba arkadaşlar ben mayısın 12 " sinde istanbuldan yalovaya gitmek istiyorum ( 2 kişi ) motosikletime güvenebilirmiyim (kanuni seyhan 150c ) uzun yola çıkmadan önce motosikletimin nerelerine kontrol etmeliyim veya ettirmeliyim uzun yol tecrübesi olan arkadaşlar önerilerinizi söylermisiniz rica etsem teşş...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhaba arkadaşlar ben mayısın 12 " sinde istanbuldan yalovaya gitmek istiyorum ( 2 kişi ) motosikletime güvenebilirmiyim (kanuni seyhan 150c ) uzun yola çıkmadan önce motosikletimin nerelerine kontrol etmeliyim veya ettirmeliyim uzun yol tecrübesi olan arkadaşlar önerilerinizi söylermisiniz rica etsem teşş...

seyhan150 ile bulgaristana giden birini tanıyorum tam 85 bin km yapmıştı daha anahtar vurmamıştı motora,gider ondan kaygın olmasında malum 100km hızı geçince azer bülbül gibi oluyo:queen::queen:90 la gidersen sabırda lazım tabi,heryere gidersin

sağol kardeşim bende zaten fazla hız sevmiyorum zaten istesemde hızlı gitmez alet boşu boşuna zorlamaya gerek yok önerin için teşekkürler baya rahatladım peki çıkmadan önce ne yapmalıyım

yalova sehir içi sayılır be sıkma canını cık rhtca yola yagına dikkat et hava filtresini temizle bide buji tak eger aklım kalır diosan:wiinkk:

haa bide lastiklerine köpük sık patladığı zaman inmesin;);) aman haa:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motorda dikkat edilecekleri arkadaş yazmış.yoldada maganda kardeşlerimize dikkatet.kaskını tak ALLAHIN izniyle çık yola

tavsiyelerinizi uyguluycam tekrar sağolun arkadaşlar ya ben bir sey sorcam sende amma acemiymissin diyceksiniz ama ben bu motor işini sadece kullanmasını bilirim :) onun için mesela köpük ne köpüğü ve lastiğin neresine sıkıcam.

bi de arka dişlinin takozlarını kontrol ettir Boşluk olup olmadgına... Uzun Yolda Zayıfsalar bozulma yapabiliyorlar :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar