yardım

Yeni başlayanlar için 2.el olarak hangi motosikletler daha uygun olur?Birde yurtdışından alındığı zaman daha mı fiyat açısından uygun olur?Birde yurtdışında A2 ehliyeti olanlar ayrıca tekrar kurs almak zorunda kalıyorlar mı?Sadece konuyla ilgili olarak bilgisi olan bana yardımcı olursa çok sevinirim.Teşekkürler.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hoşgeldin.

Yurtdışında bu ehliyet işi daha zor.

İkinci el motor konusunda Bütçeni ve istediğin motor tarzını belirtirsen arkadaşlar sana yardımcı olur

Hoşgeldin :rendeer: :bestmt:

smiliegeneratortest14ao.png
smiliegeneratortest22iv.png
smiliegeneratortest31qe.png

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
slm benimde almanyadan ehliyetim var b sınıfı ben ehliyetimi tercüme ettirdim
türkceye hem b+a2 aldım.trafiğe sorman lazım seninki sadece a2se.

Alman ehliyeti

Selam Alman ehliyetin eskiyse A2-B olarak alırsın Almanyadaki yeni kanundan sonra aldıysan A2 vermezler

:rendeer: Hoşgeldin
aradığın bilgiya allah yardım etsin topic inde bulabilirsin:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tek bildigim yurt dışı ehliyetimi daha önce burda kullanabiliyodum ama b sınıfı yani ehliyeti polise göster nasıl olsa bişe anlamaz gec der :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin..

hoşgeldin,emniyette bile bu kadar soru sormuyorlar,sen polismisin:p

slm dısardan aldıgın eyliyet tr yede muktemelen deyıstıre bılıyorsun benım hollan yadan bı arkadasım hal etti<ve vıteslı motor kullan mayı bılmiyorsan honda aktıva tavsıye ederım cunkü sorun yapmas:cat:

hoş geldin gizem de bi tarz bi cc belirtmemişsin boyun kaç kaç kilosun bunlar hep faktör

Turkiyedeki ehliyetiniz yurt disinda 12 ay sureyle gecerli, tek yapacaginiz sey Uluslar arasi ehliyet onayi icin Turing 'e basvurmak (4.Leventte - Ibrahim tatlises kebabcisinin orda) Once arayip sorun hangi evraklari istiyorlar, bir kac resim, ehliyet, ve ucret tabiki... 12 ay suresi bittiginde tekrar 12 ay yenileyebilirsiniz. Fakat uluslar arasi ehliyetle asgari sigorda ucretleri cok yuksek, cogu firmada sigortalamak istemiyor zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar