Yardım Yeni Motor Alıcam.

Herkese Merhaba.

16 Yaşımı Doldurdum. Son Kayıt Tarihi 5 Ocak Olan A1 Ehliyet Sınavına Yazılmak İstiyorum Şuan Yazılsam. 11 Şubattaki Sınava Katılabilirmiyim. Yoksa Eğitim Görüp 11 Mayıstaki Sınavamı Girmem Gerekiyor. Yardımcı Olan Herkese Teşekkür Ederim. Eğer Şubattakine Yazılabiliyorsam Önce Ehliyetimi Alıcam. Yazılamazsam Önce Motor. :)

Son düzenleme:
Bu konuda sürücü kursuna danışssan daha iyi yardımcı olurlar.Bir telefon aç bakalım.:)

Açıkçası Ehliyet Alasım Pek Yok. Kuba Çita Mondial Mg 125 Basık Modifiyeli Bi Motor İstiyorum. Düşüncelerimi Tahmin Edebiliyorsunuzdur. Paramda 2.000 Tl Şuan.

Sen ehliyetsiz gezmeninin cezasini biliyormusun butcene yakin bir ceza.16 yasinda gidersin adam akilli ehliyet alirsin sonra egitim sonra ekipman en son motor.ehliyetsiz surme daha ergenlik doneminin zirvesindesin zaten gazlarken onune kucuk bir cocuk atlayacak,cocuk hatali olsa bile ehliyetsizlikten haksiz sayilacak ve hayatin boyunca pisman olacaksin baban senin kicini zor toplar sonra kim tazminati odeyecek o kadar.

Sen ehliyetsiz gezmeninin cezasini biliyormusun butcene yakin bir ceza.16 yasinda gidersin adam akilli ehliyet alirsin sonra egitim sonra ekipman en son motor.ehliyetsiz surme daha ergenlik doneminin zirvesindesin zaten gazlarken onune kucuk bir cocuk atlayacak,cocuk hatali olsa bile ehliyetsizlikten haksiz sayilacak ve hayatin boyunca pisman olacaksin baban senin kicini zor toplar sonra kim tazminati odeyecek o kadar.

Hocam sadece plakasız yakalanırsa 1 buçuk küsur cezası var, digerlerinide sen ekle üstüne :)

Plaka Ruhsat Vize Sigorta Herşey Tam. 2. Babam Yok Gibi Benim. Polis Dur Derse Duranı... :) En Azından Ehliyet Alana Kadar Böyle.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:53 ----------

Yada Durup Ağlamak Var. 6 Ay Çalıştım Bu Parayı Biriktirmek İçin.

Durmazsan başına birçok şey gelebilir sonra kaka polis diye ağlama burada.Ohal var çarparlar ağzına.

Abi Şimdi Yarın Yazılırsam 11 Şubattaki Sınava Kaydolabilirmiyim. Onu Öğrenmek İstiyorum. Direk Yazılcam Niye Kendimi Riske Atayım Değilmi ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar