Yardım; yatırım hakkında

arkadaşlar geçen hafta buna benzer iş yeri ismiyle ilgili bi başlık açmıştım konu şu Şanlıurfa'da yaşıyorum yaşım 24 iş tecrübem ise daha çok kozmetik ve gıda satış üzerine. elimde 20,000 ytl var bu parayı motosiklete bağlayıpta asgari ücretle çalışmak yerine ufak da olsa iş kurmak istiyorum forumdaki herkes iş dünyasında yer edinmiş kişliler ne öneride bulunabilirsiniz
benim aklımda açık parfüm & kozmetik veya net cafe & playstation salonu var.

çık parfüm & kozmetik'i bilmem ama internet cafe&playstation salonları artık mantıklı bi iş alanı değil emin ol

ben olsam güzel bi motor alır, alanyada (profilde yazıyo) motosiklet taksiciliği yapardım, türkiyede pek denenmemiş bişey olduğu motosikleti seven turistler rağbet edebilir. çünkü çoğu kişinin motosiklet kiralayacak ehliyeti yok. iş dünyası böyledir. denememişi bulursan başarılı olursun. ama garantim yok, yarın müşterisiz avare gezersen bana fatura çıkarma.::puro::

ben olsam güzel bi motor alır, alanyada (profilde yazıyo) motosiklet taksiciliği yapardım, türkiyede pek denenmemiş bişey olduğu motosikleti seven turistler rağbet edebilir. çünkü çoğu kişinin motosiklet kiralayacak ehliyeti yok. iş dünyası böyledir. denememişi bulursan başarılı olursun. ama garantim yok, yarın müşterisiz avare gezersen bana fatura çıkarma.::puro::

yuk olmaz iyi bir ekip kurup doğru yeri bulabilirsem oto yıkama da gündemde

yük değil arkadaş insan, turist taşıyıcan, ona yük diyosan, o zaman sermayen bi iş için az, profesyonel kişilerle konuş, inşallah burda vardır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar