yardım!!!peugout trekker

arkdaslar 2, el 15000km de peugout buldm 1500 ytl istıyor,motor trekker hakkında hıc bılgm yok yardımcı olursanız sevınırm ne diyorsunuz??

sanırım yanlış hatırlamıyorsam 2 zamanlı scooterlardı bunlar, gereksiz benzin+yağ masrafı olacağından ben olsam almazdım... aynı paraya sıfır 4 zamanlı bir çinli almak daha mantıklı bile olabilir.

Dostum çok sağlam motordur,ataktır ama 2 zamanlı olduğundan biraz fazla yakar yatmadıysa problem çıkarmayacağı kanaatindeyim ama nasıl kullanıldığına da bağlı tabii arkadaşımdaki 32000km de ve sağlam,rodajının kötü geçmesine ve 1,5-2 sene yatmasına rağmen çok iyi bir durumda,bence tanıdığın iyi bir ustaya göster zaten sesinden anlaşılır sağlam olup olmadığı bir de yatıp yatmadığını öğren derim:cat:

çin almayı cok dusundm de cın malı motora ben bakamıcam ıcın olcak iş deıl benm acımdan:)

izmirde bildiğiniz bir servisi varmı pegeout nun arkadaslar??

Son düzenleme:
Super Moderator
hedowich, topicte flood almış başını gitmiş...

İzmir servisini bilemeyeceğim ama Trekker hakkında söylemek istediğim birkaç şey var: Kullanışı çok rahat ve sorunsuz olmasına karşın söylendiği gibi yakıt konusunda biraz aç gözlü kendisi. Ayrıca rastladığım Trekker'ların çoğunun grenajında da zamanla kendiliğinden oluşan soyulmuş, dökülmüş boyalara ve ufak çatlaklara rastladım.Görünüm açısından buna da dikkat et...

tesekkurler olcan:)benzin konusu arabadan cok canm yandığı için hertürlü ilaç gibi gelir bana:)motor kapalı garajda falan saklanmış iyi gozkuodu baya ama yan tarafında bı cızık war oda motor park halınde dusmus ozaman olusmus onuda sprey boyayla halledilirmi bilmiyorum?

birde arkadaşlar bu motoru üstüme alma işlemleri nekadar tutar bilginiz varmı?bide motor bursada işlemler için bursaya falan gitmem gerekirmiki?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar