Yardım Lütfen

Selam arkadaşlar. Yaklaşık 12 yıldır honda kinetic kullanmaktayım. Bugün bir satıcıyla anlaştım nasipse cuma günü satışı yapıp üzerime alıcam. Makine Yamaha R1. Sizden beklediğim bu çok farklı geçişte tecrübeli arkadaşlardan tavsiyeler ve nasıl ve ne kadarlık bir eğitim almam gerektiği. Şimdiden teşekkür ederim.

12 senelik tecrube kucumsenemez fakat gel gorki kinetic motordan sonra bu tecurbe 30 senedir yuruyen ve hic yaris otomobiline binmemis birinin altina bu arabayi verip her gun 1 saate vardigi yere 5 dk varmasini saglamak tan farksiz. Kinetic ile R1 arasindaki sana tandik gelen tek ortak ozellik ikisininde 2 tekerlekli olusudur, kalan her sey farkli. Bulundugun yerde bu egitimi verecek bir yer yok ise, hafta sonu egitim programi olan merkez sehirlerden birinden sertifikali ogretmenlerden bu egitimi almandir.

Virajlara yavaş gir dediğim viraj 50-80 km hızla gireceğin viraj değil yani dönüş yapacağın yerlerden yavaş dön :) sende tam motorunu almışsın :) hayırlı olsun Allah korusun...

R1 super fakat 1000cc yani madem butce var Kawasaki veya hyosung250cc alip 1 sene sonra 600 cc Honda sonra 1000cc ye gecseydiniz daha saglikli garantili olurdu.
SAYGILAR,
iBRAHiM

valla bende 14 senedir yüksek cc biniyorum 1 haftadır sym 250 kullanıyorum perişanım...

dönüşler ve frenaj konusunda çok fark var bu noktalara dikkat etmelisin.

Önerileriniz için sağolun. Dün akşam 2006 cbr 600rr makinesi olan bir arkadaşla tanıştım biraz gezdik ve konuştuk. Bugün anlaştığım r1 için kapora verecektim fakat söylediklerinden sonra sanırım vazgeçtim. Şuan direk r1 e binmemin intihar olacağını söyledi. Eğitim vs ile bile bunun bayağı uzun ve tehlikeli olduğunu anlattı. R6 nın bile tepkimeleri çok farklı bana o 600 veya 1000 cc lik motorlar içerisinde en uygun (aslında o bile fazlaymış) 2009 cbr 600rr olduğunu söyledi en azından abs sistemi varmış. Ama tüm 2009 600rr larda abs yok sanırım. Şimdi tekrar araştırma safhasına geçtim. Hayırlısı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar