Yardım Lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Motoru aldığım zaman uzun yola gitmeyi düşünüyorum bende gezilere katılıcam yani bi scooter ile ne kadar yol yapabilirim ki ? Çok ağır kalır :)

cbr çok pahalı 5.550 :S

Aslında o kadar da pahalı değil ikinci el bi CBR-125 al asla pişman olmazsın. uzun yol ve keyif motoru görünüşü ve performansı kesinlikle tartışılmaz özellikle repsol rengi bir bayana yakışır bende var çok memnunum tavsiye ederim kesinlikle İstanbulda 3.000 ile 3.400 arasında muhteşem CBR 125-R lar var. Almak istersen yardımcı oluruz o piyasayı tam 1.5 yıl araştırdım :cat::cat:

Cbf 150 al en iyi o bence hem fiyatı istediğin gibi hemde görünüşü güzel

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
 Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  Forum kullanıcılarının konuyu daha rahat ve çabuk ulaşabilmeleri için gönderilecek konuların başlıkları lütfen içerikleriyle bağlantılı olmasına özen gösteriniz. Yani daha fazla "Yardım, çok acele yardım, help me..." ile başlayan konu başlıkları seçmemeye özen gösterin. Sonuçta hepimizin soruları önemli ve bir an önce çözüm beklemekte.. İçerikle bağlantılı başlığı olan yeni konu açabilirsiniz.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar