Yardım lütfen... 20.000 ytl sermaye ile ne iş yapılır?

Arkadaşlar hadi bana fikir sunun ama ciddi fikirler olsun. Geyik muhabbeti yapacak arkadaşlar şu linke tıklayıp gönüllerince devam edebilirler.
http://www.motosiklet.net/forum/konu-disi/25950-motosiklet-net-cafe-geyik-muhabbetleri.html

Bu güne kadar yapmadığım iş kalmadı gibi. Şu anda işsizim ve artık başkasının işinde çalışmayacağım. elimde az miktarda nakitim var bu para ile ne iş yapabilirim arkadaşlar?

Orjinal dvd kiralama yada giyim üzerine bir yer açma arasında kaldım.
Buna benzer bu işleri yada değişik işleri yapan arkadaşların tecrübelerini paylaşmalarını çok isterim.

Fikirleriniz belki de hayatımı değiştirecek ona göre.... :)

Son düzenleme:
Hangi işe ne kadar sermaye gerektiğini bilmek lazım. Kafanda her hangi bir iş var mı?

Öncelikle hangi işlerden anlarsın, ticaret mi servis mi hizmet sektörü mü vs vs?

niyee ?? hem ne demek snn ne işin var bu topicte bu topic geyik topii değil..ciddi cevaplar istemiş gürcell lütfen ciddi olalım :)

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Daha önce forum üyeleri arasında yaşanmış bir olay duydum, ve ona istinaden uyarmak istiyorum.

Burası en az 50.ooo üyesi olan bir forum, bir çoğu sadece okuyucu ve aktif 1 tek mesajı dahi yok.

Ve bu insanların hepsi 4-4'lük insanlar değil, içinde melek olanıda var, saf olanıda, çakal olanıda, dolandırıcı olanıda, v.s. v.s. sana hangisinin denk geleceğini hiç birimiz bilemeyiz.

Sen ilk iş olarak, şu kadar param var diye forumlara yazmamayı benimse.

İkincil olarakta özelden yazanlar, msn isteyenler, ortak olalım diyenler v.b. kişilere cevap verme ve hiç bir girişimde bulunma.

Sonra bir şeyler kötü gider ve çaresizlikle forumdan beni dolandırdılar dersen boş yere bu güzel ortamın adı çıkar.

Kuracağın iş hakkında hayırlı olsun. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
madem motorcusun,motor tamirinden anlıyorsan tamir ve parça satışı yapmayı düşünebilirsin.Dürüst ve işten anlayan bir motosiklet tamircisi işsiz ve parasız kalmayacaktır.

Arkadaşlar uyarılar için teşekkür ederim ben sadece fikir almak istemiştim.
ben 10 yıldır değişik işlerde çalıştım. Depo sorumlusu, satış pazarlama, satış destek görevleri yaptım. Şimdi ben Dvd kiralama üzerine ama yasal olacak bi dükkan açmak istiyordum fakat çevremden pek olumlu fikirler almadım. Bir çok kişi aç bi tekstil dükkanı sadece t-shirt satsan kazanırsın diyor ama o işte de hiç bir tecrübem yada bilgim yok yani en basitinden malzeme nereden alınır onu bile bilmiyorum. O yüzden sizlere de bi sorayım dedim hani değişik iş kollarında insanlar var burada onlar belki ya kardeş ben şu işi yapıyorum artıları eksileri şunlar tavsiye ederim yada sakın şu işi yapma gibilerinden fikirlerini almak istemiştim.

Hangi işe ne kadar sermaye gerektiğini bilmek lazım. Kafanda her hangi bir iş var mı?

Walla dvd kirala yada küçücük bi tekstil dükkanı olabilir.

Öncelikle hangi işlerden anlarsın, ticaret mi servis mi hizmet sektörü mü vs vs?

Hizmet sektörü adamın hayatını bitiriyor be abi. Daha çok al sat tarzı bişeyler düşünüyorum.

Daha önce forum üyeleri arasında yaşanmış bir olay duydum, ve ona istinaden uyarmak istiyorum.

Burası en az 50.ooo üyesi olan bir forum, bir çoğu sadece okuyucu ve aktif 1 tek mesajı dahi yok.

Ve bu insanların hepsi 4-4'lük insanlar değil, içinde melek olanıda var, saf olanıda, çakal olanıda, dolandırıcı olanıda, v.s. v.s. sana hangisinin denk geleceğini hiç birimiz bilemeyiz.

Sen ilk iş olarak, şu kadar param var diye forumlara yazmamayı benimse.

İkincil olarakta özelden yazanlar, msn isteyenler, ortak olalım diyenler v.b. kişilere cevap verme ve hiç bir girişimde bulunma.

Sonra bir şeyler kötü gider ve çaresizlikle forumdan beni dolandırdılar dersen boş yere bu güzel ortamın adı çıkar.

Kuracağın iş hakkında hayırlı olsun. :)

Uyarın için teşekkür ederim. Sağolasın. Zaten ortak iş yapma gibi bi düşüncem hiçbir zaman olmadı. Haklısın ülkemiz insanı ne yazıkki kolay para peşinde. Yüce Rabbim herkesin gönlüne göre versin ne diyeyim.
madem motorcusun,motor tamirinden anlıyorsan tamir ve parça satışı yapmayı düşünebilirsin.Dürüst ve işten anlayan bir motosiklet tamircisi işsiz ve parasız kalmayacaktır.

Abi malesef motor konusunda çok bi bilgim yok. Tamirci bi abimizle sohbet arasında bu konuyu konuşmuştuk. Sonrasında Ankara da bu işi yapmamamız gerektiğini anladık.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşlar uyarılar için teşekkür ederim ben sadece fikir almak istemiştim.
ben 10 yıldır değişik işlerde çalıştım. Depo sorumlusu, satış pazarlama, satış destek görevleri yaptım. Şimdi ben Dvd kiralama üzerine ama yasal olacak bi dükkan açmak istiyordum fakat çevremden pek olumlu fikirler almadım. Bir çok kişi aç bi tekstil dükkanı sadece t-shirt satsan kazanırsın diyor ama o işte de hiç bir tecrübem yada bilgim yok yani en basitinden malzeme nereden alınır onu bile bilmiyorum. O yüzden sizlere de bi sorayım dedim hani değişik iş kollarında insanlar var burada onlar belki ya kardeş ben şu işi yapıyorum artıları eksileri şunlar tavsiye ederim yada sakın şu işi yapma gibilerinden fikirlerini almak istemiştim.

Walla dvd kirala yada küçücük bi tekstil dükkanı olabilir.

Hizmet sektörü adamın hayatını bitiriyor be abi. Daha çok al sat tarzı bişeyler düşünüyorum.

Uyarın için teşekkür ederim. Sağolasın. Zaten ortak iş yapma gibi bi düşüncem hiçbir zaman olmadı. Haklısın ülkemiz insanı ne yazıkki kolay para peşinde. Yüce Rabbim herkesin gönlüne göre versin ne diyeyim.

Abi malesef motor konusunda çok bi bilgim yok. Tamirci bi abimizle sohbet arasında bu konuyu konuşmuştuk. Sonrasında Ankara da bu işi yapmamamız gerektiğini anladık.

İnternet üzerinden extrem ürünler alıp satan alışveriş sitesi düşünebilirsin.
örneğin bir site sadece amerikada satılan ürünleri orada alıp adrese gönderiyor

İnternet üzerinden extrem ürünler alıp satan alışveriş sitesi düşünebilirsin.
örneğin bir site sadece amerikada satılan ürünleri orada alıp adrese gönderiyor

Teşekkürler. İlginç bir fikir ama bu işi yapan birisini bulup konuşabilmek lazım.
İyisini kötüsünü, Yapılabilirliğini öğrenmek açısından.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Teşekkürler. İlginç bir fikir ama bu işi yapan birisini bulup konuşabilmek lazım.
İyisini kötüsünü, Yapılabilirliğini öğrenmek açısından.

Bu sitede motosiklet ürünleri hk adı sıkça geçen bir firmayı gidip yerinde gördüm,
30-40 m2 bir dükkan ve ofis.Bir bilgisayar,2 masa.Hepsi bu.Sitede görünen malların çoğu o anda ellerinde yok,istenirse tedarik ediyorlar
En olumlu özellikleri ise güleryüzlü ve efendi bir satış elemanı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar