Yardım Ltfen ..

Selam arkadaslar abiler yas 19 oldugundan saygı gosterelım bu forumda daha yenıyım sızın deneyımlerınıze ve bılgılerınıze ıhtıyacım var ..

Kucukluten berı gelen bu motor sevdası tutkusunu artık ufakdan gerceklestırmek ıstıyorum

Elımde 6 mılyar para var . Racing gorunumlu bi motosiklet dusunuyrum Gt250R dio herkez fakat sitede 1-2 tur attım memnun olmayanlar sorun yasayanlar var...

Bu fıyata gercekten alabılecgım ama yenı baslayana uygun :) profesyonel bı makına olmayan yanı hyo gbi ufakdan kendımı gelıstırebılcegım bı .. Marka model hakkında bana yardımcı olursanız cok sevınırım

Bu konuyuda yanlıs yere actıysam kusura bakmayın . Daha yeniyim ..:cat:

öncelikle hoşgeldin::tutkuy::

ve ehliyetin vardır umarım?

var sayarsak, 250cc klasmanında suan için kullanabılecegın tek race hyosung.. 6 mılyara bulursun ama alım satımlar 6,500 e gelır sana,

125 cc klasmanında honda cbr 125 tavsiye edebilirim, sıfırı 5,500 ytl ama sıfır alma geçiş motosıkletın olacagı ıcın 2. el 3,500 ytl 4,000 ytl guzel bulabılırsın temız,

250 cc den de yukarı cıkmanı tavsıye etmem, ılk motorun olacagı ıcın alısmalısın..

Sımdıden alacagın motor hayırlı olsun, kazasız belasız

öncelikle aramıza hoş geldin:rendeer:

6000 ytl bütçe ile eski model japon racingler bulabilirsin.

Ehlıyet :) var dedıgım gbı ılk motorum olcagı ıcın kendımı gelıstırecek bısıler arıyorum 6000 7500 e kadar cıkartabılırım bu temmuz ortası gbı dusunuyorum hyo 250R dusunuyorum ama ... tam emın olamıyorum Goruntu olarakda bence gzl motor :cat:

goruntu olarak 10 numara adam gibi kulla:cat:ndıgın surece lımıtlerını zorlamazsan motorun cok guzel motor sorunsuz binersin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar