Yardım Edin yeni motor alcam Plakayı nasıL alcam

Merhaba .
Arkdaşlar ben yeni bir motor alcam mondial 110 ft motor ailesine yeni gircem ben ilk motorum
fakat alcagım kısı motoru sıfır almıs plaka ruhsat yok sadece faturası varmış ben
kendi üzerime plaka alabilirmiyim bide ne kadar patlar bana plaka almak ( faturayı almak ne kadar olur yanı para gidermi ? )

http://www.facebook.com/#!/album.php?aid=10732&id=100001066218286
MOTORUN RESİMLERİ BURADA

Arkdaşlar olursa 700 lira 250 peşin gerisi 3 aya böldüm sizce iyimi ?????

Son düzenleme:
o fiyata palaka ruhsatı olan bir motorda bulunablir ama yinede sen bilirsin plaka ruhsat işlemleri tahmini 250-300 lira tutar bana sorsan uğraşırmıyım hiç bulaşmam:)

bencede hiç ugraşma git plakalı al daha iyi kendin ugraşırsan plaka cıkarmaya çok ugraştırırlar hiç bulaşma derim

plaka yoksa sıfır da olsa şüphe edeceksin bunu bilir bunu söylerim.Bayiden almıyorsun sonuçta

F54

arkadaşım öyle işe hiç bulaşma derim kendin sıfır alacaksan plaka çıkart fakat ikinci el alırsan işler çok farklı oluyo hiç bulaşma al plaka lı bak keyfine

o hatayı yaptım 1 kere ben.yuki cup almıstım.fatura var cıkarırız kendi üstümüze ddm aldm.200 lira civarı bisey gidiyor ama fatura kimin üstüne kesilmisse o gidip cıkarttırıcak ruhsatı. ayrıca faturann kesildigi tarihten sonra ilk 3 ayda tescil yaptırmazcan yıllık 66 lira cezasını ödersin.benm aldıgım motor 2006 idi 4 yıl tescil cezası ve plaka ruhsat parası cıktı onun üstüne bide noter satısı yapılck falan dendi 500 kagıt cepten gidicekti geri werdim motoru. en hayırlısı almamak.o paraya plakalı ruhsatlı motor bulursun aceleci olma bu islerden.acele edersen bulamazsn iyi bisey.banada öle oluyo motor almam lazm su tarihe kdr bulmam lazm ddm mi bulamıorm kafama göre birsey aman bosver motoru iyi bisey bulrsak alırız dedmi de 10 tane motor buluyorum.tavsiyem bulasma acele etme.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar