yardım edin cıldıracam!

arkadaşlar ben motor alacaggım(chopper tarzı) ancak pahalı bisey degil en fazla 4 milyar hatta 3.5 kafamda bir sürü marka var .mondial,,pioner,,marauder150,,kanuniseyhan,,hangisiini alayım?bide çin malı kötü diyip duruyo millet.mağazasına gittim pioneer sordum 125cc begendim güzelde 2.4 peşin ruhsat plaka dahil dedi.dedi bu avrupa macar malı çin malı degil dedi..hemen eve gittim internette bi baktım çin malı cıktı makina.kafayı yicem çin malı olup olmadıgını nerden bilecem?bide çin malı zurt malı cok önemlimi yardımcı olursanız sewinirim..ayrıca bu pioneer nasıl bi marka internet sitesi bilem yok anlamadım...

benimde başta istediğim ve ilgilendiğim motor tarzıydı chopper ama sonradan elimdeki 5000 ytlye uygun ve içime sinen motor olmadığı için dylan150 almaya karar verdim..ama bana kalırsa uzun uzun incelemiştim bi dönem regal raptor çok güzel bir motor ben sana bunu tavsiye ederim...2.4milyara chopper mı olurmuş boşver onu sen regal raptora bak..yeni modeli çok güzel

dostum pioner hakkında bilgim yok ama mevcut seçenekleri, senin bütçeni ve made in china yaklaşımınıda göz önünde bulundurursak ben regal raptor 250 DD250E-9 u tavsiye edebilirim.. şahsi gerekçelerime gelirsek : *tasarım+*fiyat+*su soğutma özellikleri benzer fiyatta olan chooperlardan artı teşkil ediyor..
Not: bu makinayı aküsü olmadığı için bayide deneme fırsatım olmadı..yazdıklarım tamamen kendi fikirlerimdir.
bu konuda seni aydınlatacak başka arkadaşlarda olacaktır.. keyfle gezeceğin motosiklete sahip olman dileğiyle...

Sevgili kardeşim, açıkçası burada herkes kendi motorunu övecektir ki genelde böyle oluyor. Ben sana şu motor bu motor demiyeceğim. Çin malı olması direk sana dez avantaj gibi gorunmesin bence. En büyük avantajın, iyi bir servis saglayıcı ile ucuza parca bulabileceğin, seninle ilgilenecek bir servis bulabilmendir. Şu anda kayıtlı 100 küsür tane çin malı motosiklet Türkiye'ye ithal edilmekte. Bunların hepsinin kendilerine göre artı ve eksileri vardır. Servis ağı yaygın olan, sorun az çıkaran motorları takip etmen. Forumumuzda cok degişik motorlar ile ilgili bilgi alabileceğin başlıklar mevcut. Kanuni, mondial, jinlun, keeway, regal raptor vs. diğerleri mevcut burada.. Kimse malım kötü demez.. O yüzden burada ben şunu kullanıyorum süper denen yazılara bakmaktansa o başlıklarda insanların neler yaşadığına ve nasıl cozum bulunduguna bakman faydalı olur sanırım. Kolay gelsin..

keeway superlight 150 diyorum. Arkadaşta var ve bence çok konforlu.
Bir git gör derim. Nihai karar senin tabi bence içine sinmeyen motoru da tavsiye üzerine alma derim.

arkadaşım benden sana tavsiye 250 cc jinlun al bak dalgana.neden dersen servis yedekparça ve tabiki distiribitör güvencesi.ben mondial 250 mct almıştım daha bin km olmadan servis rezaleti yüzünden sattımhemde 400 ytl zararına.karşında muhatap yok.ama jinlun un yetkilisi 24 saat ara telefonla gerekirse motorunu bile arıza yaptığı yerden servise aldırtıyor adamlar.daha ne olsun.

Bence sen önce Regal Raptor-Keeway-Jinlun ve Mondial topiklerini bir oku sonra git hangisinin tipi hoşuna gidiyorsa topiklerdeki izlenimlerinle birleştir ve onu al. Ben öyle yaptım ve yarın sabah Regalim hazır.

kesinlikle zealsun 150-19 arkadaşım
aldım kullanıyorum tık yok makinada parça desen sipariş verdikten en geç 3 gün içinde elinde ....
makinayı 4 5 gün çalıştırmıyorum marşa bir basmamla tık çalışıyor ....
daha fazla bilgi istersen yardımcı olurum ....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar