Yardım Edin Bana

uçmak istesem motora deyil uçaa binerim sen bole şeylere kafanı zorlama:p

uçmak istesem motora deyil uçaa binerim sen bole şeylere kafanı zorlama:p

:p :p

Zorlamaya valla niyetim yok..

Zorlayınca başıma gelecekleri tahmin ediyorum ben Suatcığım...:)

Yanlız senin şu makinanın arka göbek civatasına ve kelepçeye baktırıver bir ara..Çıkacak gibi duruyor..:mrgreen:

Son düzenleme:
O eksozun diğer kelepçesini taktır biraz daha böyle gezersen yakında eksoz boğazı çatlar veya silindir kapağındaki saplamalar keser :p
Onları çıkarmakta nereden baksan 30-40 ytl tutar haberin olsun

O eksozun diğer kelepçesini taktır biraz daha böyle gezersen yakında eksoz boğazı çatlar veya silindir kapağındaki saplamalar keser :p

Emrah;

Hakan'dan aldığımız performans hava filitresi bu makinaya ne gider ama..Di miii?

Bende hâlâ 3 tane duruyor..:mrgreen:

http://www.motosiklet.net/forum/teknik-bilgiler/42269-universal-performance-filtre.html

.

resim003es7.jpg

resim004nf3.jpg

:pr:ARKADAŞLAR HEPİNİZE SELAMLAR ONCELİKLE BENDE MONDİAL 151 RS VAR VE 0 DAN 100 KM HIZA SÜPER CIKIOO EGZOSU DEİŞTİRDİM ONDAN AMA SONHIZI DEİŞMEDİ 110 GEÇEMİYORUM BU BENİ SİNİR EDİYOR SİZCE NEDEN GEÇEMİYORUM 110 UU ???? NOLUR TECRÜBESİ OLAN OLMAYAN HERKESİN FİKİRLERİNİ BEKLİYORUM:pr:
dsci0344jl3.jpg

dsci0349it3.jpg

motorunun 150 cc diye geçemiyo olabilirmisin 110 u :silent:
yaa arkadaşım sen bu motorda okadar gittiğne dua et 100 ken 110 istemişin 110 ken daha fazla istersin buda kesmez 130 istersin aynı dert bendede var ama 100 yetiomu genel olarak bence evet zaten 80 90 dedinmiydi tirtir titriyoz dimi 120 gitse üstünden atar bu motor bizi

daha ne istiyorsun 110 km öpte basına koy benim 125 lik 90 a 2 kişi eğimli yolda çıkarken yanıo

Gitmezmi abi hem sesi değişiyo hemde performans artıyo :)
Hemde öyle içi boş eksozlar gibi sadece ses yapmıyo hissedilir fark oluyo motorda :)

Şuan bende motosiklet yok Emrah..
Bilirsin scooter pek benim tarzım değil..:p

Bu filitrelerden de elimde 4-5 tane (tam hatırlamıyorum) olacak..
Aklında bulunsun isteyen olursa verelim..:wiinkk:

Piyasada da kalmamış duyduğuma göre..:pale:

senin altındaki motordan kayin çonun altında vardı acil bir yere çıkmam gerekti motoru ödünç almıştım benim motor ozaman servisteydi eve uradım kaskı taktım allah tan iyiki takmışım şimdi yazı yazıyosam kask sayesinde burdayım ve yazıyorum... sen hiç herhalde kaza yapıp kafandaki kaskın yere sürttüğü andaki sesleri duymadın allah yaşatmasın.bunların tekeri ufak olduğundan altından bir çıkıyor özellikle dönüşlerde birazda hızlıysan alla allah o asfalt senin bu kaldırım benim kaydımmı kendini birdaha toplayamıyosun sakın bidaha 100km bile çıkma bence... benden sana sölemesi

senin altındaki motordan kayin çonun altında vardı acil bir yere çıkmam gerekti motoru ödünç almıştım benim motor ozaman servisteydi eve uradım kaskı taktım allah tan iyiki takmışım şimdi yazı yazıyosam kask sayesinde burdayım ve yazıyorum... sen hiç herhalde kaza yapıp kafandaki kaskın yere sürttüğü andaki sesleri duymadın allah yaşatmasın.bunların tekeri ufak olduğundan altından bir çıkıyor özellikle dönüşlerde birazda hızlıysan alla allah o asfalt senin bu kaldırım benim kaydımmı kendini birdaha toplayamıyosun sakın bidaha 100km bile çıkma bence... benden sana sölemesi

Neyseki şimdi draqstarina kavustun öyle çin işi şeylerle ugraşmazsin:) Sana bi Ybr satamadik:cherry:

takılıidi saten ama contsı (egzostla kelepce arsındaki şey) eridi duman duman orjinal conta deildi onu sokmuştüm ozmanda yıkadım fln resim cektim var yani saol yinede :rendeer:

motorunun 150 cc diye geçemiyo olabilirmisin 110 u :silent:
yaa arkadaşım sen bu motorda okadar gittiğne dua et 100 ken 110 istemişin 110 ken daha fazla istersin buda kesmez 130 istersin aynı dert bendede var ama 100 yetiomu genel olarak bence evet zaten 80 90 dedinmiydi tirtir titriyoz dimi 120 gitse üstünden atar bu motor bizi

inanmassın ama 120 gittim tada gidiodu ama bıraktım forum aklıma geldi biraz once 1 saat once fln arki tuturdu otobana cık diee cıktım asıldım düz yolda boştu da yol nese 120 dedi titremiodu atmadıda üstünden sesi değişi okadar ama hız tavsiye etmem arkinin gazınageldim walla:pale:

saol biliorum bbir senedir ustundeyim duzde asılırım anca yani zizde bni zır uçma meraklısı zannettiniz bn hızdan korkarım 40 yılda 1 kere basarım oda millet gaz verirse bn dikkat çekmek:cat::) amaçlı taktım egzozu

:p :p

Zorlamaya valla niyetim yok..

Zorlayınca başıma gelecekleri tahmin ediyorum ben Suatcığım...:)

Yanlız senin şu makinanın arka göbek civatasına ve kelepçeye baktırıver bir ara..Çıkacak gibi duruyor..:mrgreen:

saol bn o dediin yerleri hergun bagıyorum saten resim den annaşılmaz ama yinede saol bidaha baqıcam bi gevşemişmi içime kurt düşürdün :wiinkk::rendeer:

bu aletle 110 nu geçtihinde madalyanı ne renk istiyorsun :pr:

kırmızı olsun :cherry::p:cherry::rendeer::queen:

Son düzenleme:
canım kardeşim 100 km hız yeterde artar bendede 150 hs var valla ne yalan söyleyeyim 2 kişi 110 u gördüm seninkide yapar ama ne gerek var boşuna para harcama derim saygılar:wiinkk:

canım kardeşim 100 km hız yeterde artar bendede 150 hs var valla ne yalan söyleyeyim 2 kişi 110 u gördüm seninkide yapar ama ne gerek var boşuna para harcama derim saygılar:wiinkk:

saygılar saten artıq yetioo buhız bn sadece bi sordum :mrgreen: çok memnunum 100 ü geçmiorum artıq saygılar:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende motorA Arkadaslar performans filitre düşünüyorum ama bi türlü kargo ödemeli olarak satın alabilicem site bulamadım

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
Bende Mondial 125 RT var.Bundan 5 ay önce benimki tam 102 yi gördü.

Benim motor 110 basıyor üstünde jsv performans hava filtresi var ama 120 gidebilir oda çok çok zorlarsan gerek yok:)

motoru zorlama bne kardeşim bendede zat vardı egzoslu filan 120 görüyordum ama motor yıpranıyor hız yapılacak motor diil ki bunlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar