- Konu Yazar
uçmak istesem motora deyil uçaa binerim sen bole şeylere kafanı zorlama
uçmak istesem motora deyil uçaa binerim sen bole şeylere kafanı zorlama![]()
O eksozun diğer kelepçesini taktır biraz daha böyle gezersen yakında eksoz boğazı çatlar veya silindir kapağındaki saplamalar keser
Onları çıkarmakta nereden baksan 30-40 ytl tutar haberin olsun
r:ARKADAŞLAR HEPİNİZE SELAMLAR ONCELİKLE BENDE MONDİAL 151 RS VAR VE 0 DAN 100 KM HIZA SÜPER CIKIOO EGZOSU DEİŞTİRDİM ONDAN AMA SONHIZI DEİŞMEDİ 110 GEÇEMİYORUM BU BENİ SİNİR EDİYOR SİZCE NEDEN GEÇEMİYORUM 110 UU ???? NOLUR TECRÜBESİ OLAN OLMAYAN HERKESİN FİKİRLERİNİ BEKLİYORUM
r:
![]()
![]()
Emrah;
Hakan'dan aldığımız performans hava filitresi bu makinaya ne gider ama..Di miii?
Bende hâlâ 3 tane duruyor..:mrgreen:
http://www.motosiklet.net/forum/teknik-bilgiler/42269-universal-performance-filtre.html
.
![]()
![]()
Gitmezmi abi hem sesi değişiyo hemde performans artıyo
Hemde öyle içi boş eksozlar gibi sadece ses yapmıyo hissedilir fark oluyo motorda![]()
senin altındaki motordan kayin çonun altında vardı acil bir yere çıkmam gerekti motoru ödünç almıştım benim motor ozaman servisteydi eve uradım kaskı taktım allah tan iyiki takmışım şimdi yazı yazıyosam kask sayesinde burdayım ve yazıyorum... sen hiç herhalde kaza yapıp kafandaki kaskın yere sürttüğü andaki sesleri duymadın allah yaşatmasın.bunların tekeri ufak olduğundan altından bir çıkıyor özellikle dönüşlerde birazda hızlıysan alla allah o asfalt senin bu kaldırım benim kaydımmı kendini birdaha toplayamıyosun sakın bidaha 100km bile çıkma bence... benden sana sölemesi
O eksozun diğer kelepçesini taktır biraz daha böyle gezersen yakında eksoz boğazı çatlar veya silindir kapağındaki saplamalar keser
Onları çıkarmakta nereden baksan 30-40 ytl tutar haberin olsun
motorunun 150 cc diye geçemiyo olabilirmisin 110 u :silent:
yaa arkadaşım sen bu motorda okadar gittiğne dua et 100 ken 110 istemişin 110 ken daha fazla istersin buda kesmez 130 istersin aynı dert bendede var ama 100 yetiomu genel olarak bence evet zaten 80 90 dedinmiydi tirtir titriyoz dimi 120 gitse üstünden atar bu motor bizi
senin altındaki motordan kayin çonun altında vardı acil bir yere çıkmam gerekti motoru ödünç almıştım benim motor ozaman servisteydi eve uradım kaskı taktım allah tan iyiki takmışım şimdi yazı yazıyosam kask sayesinde burdayım ve yazıyorum... sen hiç herhalde kaza yapıp kafandaki kaskın yere sürttüğü andaki sesleri duymadın allah yaşatmasın.bunların tekeri ufak olduğundan altından bir çıkıyor özellikle dönüşlerde birazda hızlıysan alla allah o asfalt senin bu kaldırım benim kaydımmı kendini birdaha toplayamıyosun sakın bidaha 100km bile çıkma bence... benden sana sölemesi
![]()
Zorlamaya valla niyetim yok..
Zorlayınca başıma gelecekleri tahmin ediyorum ben Suatcığım...
Yanlız senin şu makinanın arka göbek civatasına ve kelepçeye baktırıver bir ara..Çıkacak gibi duruyor..:mrgreen:
bu aletle 110 nu geçtihinde madalyanı ne renk istiyorsunr:
canım kardeşim 100 km hız yeterde artar bendede 150 hs var valla ne yalan söyleyeyim 2 kişi 110 u gördüm seninkide yapar ama ne gerek var boşuna para harcama derim saygılar:wiinkk: