Yardım ederseniz sevinirim !!!

merhaba arkadaşlar direk konuya giricem ben motorları çok seviyorum ama ne motor kullanmışlığım var nede ehliyetim var şuan yaz okulna kaldım 2 hafta sonra biticek ve motor ehliyeti almayı düşünyorum ve aldıktan sonra Yamaha YZF-R1 almak istiyorum bana yardımcı olurmusnz sizce bu motorla başlasam bi sorun olurmu beni bilgilendirirseniz sevinirim :)

HOŞGELDİN ÖNCELİKLE

ama sen bence ii bir düşün hangi motordan bahsettiğinin farkındamıısn sennnn

işte bana tavsiye verin direk onla başlasam ne olur yada başlangıç için daha ideal birşeyler varmıdır ?

R1 büyük kaçar arkadaşım :)
Yeni başlayanlar için, 125cc ve 250cc en ideal motordur...

Yamaha YBR 125
Honda CBR 125
TVS Apache 150
Honda CBF 150

Bu modelleri biraz araştır istersen... :cat:
Dediğim gibi 250 cc üstü Allah korusun sorun yaşatabilir...
Ama 250 cc üstü motorla başlayanlar yokmudur, vardır. Başlayabilirsin, her şey kendinde bitiyor... :rendeer:
Tavsiyem 125 cc & 250 cc :wiinkk:

Bu arada Hoşgeldin, keyifli forumlar dilerim...

öncelikle hoş geldin R1 den bahsediyosun R1 hocam bu oyuncak falan mi sandin allah muhafaza 300 le giderken fren neyin tutmaz:pbence bi süre ybr kullanip sonra bi gs 500 kullanip sonrada onu satip bi fazer kullanip ve en son olarakta bi R1 alabilirsin:queen:kendi düşüncemimi yazdim ne:queen:

Yamaha YBR 125
Honda CBR 125
TVS Apache 150
Honda CBF 150

Ama 250 cc üstü motorla başlayanlar yokmudur, vardır. Başlayabilirsin, her şey kendinde bitiyor... :rendeer:

Arkadaşımızın dediği gibi bu söylediği modelleri bi araştır..... :)

Yamaha YBR 125
Honda CBR 125
TVS Apache 150
Honda CBF 150

valla şu 4 ü arasında en güzeli honda cbr 125 ama bunlar sanırım direk başlagıç motorları yanılmıyorsam yani bi R1 geçmek 3 4 senemi alcak sanırım

@sedat_57 fazer güzele benziyorda dier sölediklerini pek beyenmedim :p

Yapabilirim diyorsan, kendine güveniyorsan Hyosung GT250R'a da bakabilirsin... :cat:

arkadaşım inanma sen bunlara al r1 bin ustune efendi efendi kullan haa sole bi yanı var eger kazayla gazın 1/3u kadar fazla acarsın ozmn allah yardımcın olsun diyorum:p

bence bir eğitim al sonrasında gt250r ninja 250 ve türevleri tarzında bir motor al. Ama eğitim almadan ilk vitesli motorun ve ilk motorun olarak 250cc de çok tehlikeli olabilir. Bu arada biraz saçma bir soru olacak fakat dota oynuyor muydun ??? Çok sık denk geldiğim biri wardı da onun nick de butcherfly'dı.

Son düzenleme:
evet racing motorlar ilgimi çekiyor aslında CBR 125 o kadarda kötü değil ama şimdi sen yapabilyorsan fln deyince çekindim biraz Hyosung GT250R dan açıkcası CBR 125 sanırım daha sağlıklı olur hepsine göre

Evet DOTA cıyım :)

Mobiletle başla :p
Beğenmediysen Gilera GFr125 satayım sana :)
cbr125 gt250r dan daha iyi gider hemde turbosu bile var :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhaba arkadaşlar direk konuya giricem ben motorları çok seviyorum ama ne motor kullanmışlığım var nede ehliyetim var şuan yaz okulna kaldım 2 hafta sonra biticek ve motor ehliyeti almayı düşünyorum ve aldıktan sonra Yamaha YZF-R1 almak istiyorum bana yardımcı olurmusnz sizce bu motorla başlasam bi sorun olurmu beni bilgilendirirseniz sevinirim :)

önce tabut al bir tane, sonra R1 al derim :mrgreen: tövbe tövbe

öncelikle hoş geldin R1 den bahsediyosun R1 hocam bu oyuncak falan mi sandin allah muhafaza 300 le giderken fren neyin tutmaz:pbence bi süre ybr kullanip sonra bi gs 500 kullanip sonrada onu satip bi fazer kullanip ve en son olarakta bi R1 alabilirsin:queen:kendi düşüncemimi yazdim ne:queen:

hacı para var huzur var baksana :p direk R1 :queen::p:mrgreen:

evet racing motorlar ilgimi çekiyor aslında CBR 125 o kadarda kötü değil ama şimdi sen yapabilyorsan fln deyince çekindim biraz Hyosung GT250R dan açıkcası CBR 125 sanırım daha sağlıklı olur hepsine göre

Evet DOTA cıyım :)

cbr 125 de iyidir :) bir 125cc'lik motor olarak sınıfında epey bi tatmin eder seni :) yeni çıkan yamaha yzf-r 125'e de bi göz at. o da güzeldir :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben ybr 125 kullanıcısıyım inan ybr ilk 1 sene isteklerine karşılık verecektir rüzgarı yüzünde hissetmen yetecek zaten 50 nin üzerinde için bi hoş oluyo rüzgarı yeyince. ilk motor olarak r1 alacaksan en yakın mezarlıktan da bi tapu al derim sevgiler

:)

Yamaha YBR 125
Honda CBR 125
TVS Apache 150
Honda CBF 150

kesinlikle katılıyorum:cat:

önce tabut al bir tane, sonra R1 al derim :mrgreen: tövbe tövbe
bunada:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar