Mondial Yardım edermisiniz??

s.a arkadaşlar daha yeni motor kullanıcısıyım 151 rs aldım çok memnunum motorumdan ama kafama ilginç şeyler geliyor acaba motora arabalara takılan spor hava filtresi taksam olurmu olunca ses görüntü bozarmı bi yardım edermisiniz hızını etkilermi ??bi yardım pls

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoş geldin..Bayramın mübarek olsun..

s.a arkadaşlar daha yeni motor kullanıcısıyım 151 rs aldım çok memnunum motorumdan ama kafama ilginç şeyler geliyor acaba motora arabalara takılan spor hava filtresi taksam olurmu olunca ses görüntü bozarmı bi yardım edermisiniz hızını etkilermi ??bi yardım pls

hayırlı olsun motorun ayrıca iyi bayramlar...
sanırım mondial 151 rs bu motordan bahsediyorsun ?
sana sadece şöyle diyim aldığın motor gayet kullanışlı ve iyi lakin bana kalırsan hiç bir yerini kurdalama değişim yapmak neden diye sorrarsan zaman içinde çok çabuk ve sık aralıklarla arıza veriyor ve dökülüyor motor en güzel o motora orjinal olarak binmen motoruna +hiç bir şey takma ve sağlıklı çalışan hiç bir motor kısmı parçasını değiştirme zaman içinde bana hak vericeğinden eminim
dış görünüşe yapmak istediğin şeyler için de senin biliceğin sana kalmış tekrar hayırlı olsun kazasız belasız yollar alman dilerim...:cat:

hayırlı bayramlar bununla ilgili bir sürü başlık var hatta mondial 151 rs başlıgınıda takip edebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar