yardım edermisiniz?? naked ve race arasında karar veremiyorum

Bence Fazer tarzı ön camlı bir model tercih et. GSR600 orjinal haliyle rüzgara çok açık. Yüksek hızlarda rahatsız eder ya da gsr600 e ön cam taktırmak lazım.

...bi kere senin kullandığın motorda race değil zaten...

Şunun doğrusunu söylesek...CBR 600f has race motordur...CBR 600RR'dan (2003'den) önce 600f yarışıyordu Dünya Süperspor şampiyonasında...Arada sırada "cbr 125 alayım mı" diyen arkadaşlara "boşver ya ne yapacan, al bi 600f bak keyfine" tarzında cahilce mesajlar geliyor da...CBR 600f , yeni başlayan biri için hemen hemen 600RR kadar kafa kırma potansiyeline sahip bir motor.

-------------------------------------
Together we are strong
Divided we must fall

Together we might live

Divided we MUST FALL

Son düzenleme:
Her race in arkasi rahatsızmı onu cevaplamak gerekiyo bence daha once yamaha r6 ve r1 in arkasında yolculuk etme fırsatım oldu. Kısaca r6 nın arkasında canım cıktı yazabilirim ama
cbr 600f in arkası(siteye uye olan Rayjay in motoru) bunlarla alakasız gercekten r6 ya gore araba gibi. bazıları 600f i race olarak kabul etmiyo ona bisey diyemem.

diger race lerin arkasinda yolculuk eden arkadaşların yorumlarını bekliyorum...

bence kendine güveniyosan çek bi ss ama fazer yada nakedların sesleride yabana atılcak gibi diil hani.gürlüyo mübarekler.ses konusunda şüphen olmasın,olmadı egzozu değiştirirsin :cherry:

Doğru ss e genelde zina yapanlar biniyo madem evlisin olmaz.
Boşanmış olsaydın belki diyecektim ama madem evlisin cık cık cık....

Hoca boşver bunları, kedi ciğer mundar hikayesi.

Dümen sende şuursuz adamın biriysen bisiklet üstünde de can verirsin, eğitim tam, donanımın tamsa, işinide ciddiye alırsan neden ss olmasın?

böyle bi yorum için seni kınıyorum.böyle edepsiz yorum yapacagına neden öyle yazdığımı sorabilirdin.
yazık.:pr:
evli çocuklu insan ss motora ailesiyle binmekte zorlanır.diğer tip motorlarda çocugunu arada rahatlıkla bindirirsin.yazımdaki anlam sadece buydu.
hiç hanım ve çocuk dahil ss ye binebilen ben görmedim.çocuk oturuş pozisyonundan dolayı ezilir arada.
yinede saygılar...:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kendimizi yormamıza hiç herek yok bence son nokta...Suzuki DL 650 V Strom...

Son düzenleme:

GKN

:):cat:
ben racing hastasıyım, severim binerim
ama hep bu naked lar gönlümün bi kenarında kaldı
fazer naked yada gsr gibi bişey
hele şu benelli nin naked makinalar apayrı makinalar..
ama racing tercihim olur
fakat bu kıyaslama kimsenin sana akıl verebileceği cinsten deil
herkesin dediği gibi racing rahatsız ve sportif naked keyifli ve konforlu diyebiliriz..:cat:

bence her iki modelinde eksilerini ve artılarını onlarla yapılan testlere bakarak tart, sonra pişman olabilrisin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bence al bi Aprilia atlantic bak keyfine arkadakide sana dua etsin rahat rahat gezin konfor desen 10 numara yakıt desen 20 numara italyan işi iyi bişi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar