Kullandığın makineyi ve yazdığın yazıları karşılaştırdığım zaman şu sonucu elde ettim.
Racing'ten vaz geçemeyen birisin fakat, eşini düşünerek ileride yanlış karar vermeme çabası içerisindesin. Bırak 600 RR'ı 600F'te dahi eşinin çok rahat edeceğiniz sanmıyorum.
600F'i olan bir arkadaşımın, 600F alma sebebi her sorulduğunda, cevabı; ''eşimide arada gezdiriyorum'' oluyor.Gerçektende arada bir gezdiriyor ama sürekli gezdirse eminimki en kısa zamanda motosikletini satmak isterdi.
Eğer motosiklet ile gezdiğin sürenin %50'sini eşin ile paylaşıyorsan sana önerim kesinlikle TOURİNG bir makine almandır.Gerçek konforun öncüsüdür...
Mademki 15000 ytl ile 20000 ytl arasında bir makine arıyorsun.İşte aradığın makine FAZER 600 19750 ytl satış fiyatına sahip.Kullandığın ilk günden itibaren konforu hissedeceksin. Racing makine gibi itici, gaza getirici yapısı olmasa'da, performansta şuan kullandığın makineden geri kalacağını hiç sanmıyorum.
Tabii bununla sınırlı kalma, CBF600-CBF1000 v.b. bir çok makineye bakabilirsin.
GSR600 Kullandım.Güçlü atik bir makine.Artçı olarak'ta bindim.Makine vibrasyonlu çalışıyor ve işin garip tarafı vibrasyonu arka ayaklıklara veriyor.Eşinin bu konuda pek hoşlanacağını sanmıyorum.Yinede en güzeli kullanıp karar vermek ama buda çok mümkün olmuyor.
Şimdiden alacağın makine'nin hayırlı olmasını dilerim...