yardım edermisiniz?? naked ve race arasında karar veremiyorum

aklınızın yarısı 600rr'da kaldığına göre hızı seviyorsunuz. bu durumda gsr600 ile zorlanabilirsiniz. naked motor kullandım ve rüzgar dayanılmaz oluyor. uygun kıyafet ve kask ile belki bir nebze daha rahat edersiniz ama yine de çekilir şey değil. sırf rüzgar yüzünden er-6n görüntüsüne bayılmama rağmen er-6f almayı planlıyorum.

bu arada gsr600 kullanıcıları; motorunuza cam taktıktan sonra rüzgar ne derece azaldı?

bu kawasakiyle ben agrıyada giderim ama racingle heralde indikten sonra bi bel tedavisi görmeye giderim =)

Ben z 750 kullanıyorum bir süredir. Ben 200'e kadar rüzgardan pek etkilenmiyorum. Belkide hoşuma gidiyor. Ancak 200'den sonra rahatsız etmeye başlıyor...

dostum ss almada ne alırsan al,madem evlisin ss olmaaaaaazz

Doğru ss e genelde zina yapanlar biniyo madem evlisin olmaz.
Boşanmış olsaydın belki diyecektim ama madem evlisin cık cık cık....

Hoca boşver bunları, kedi ciğer mundar hikayesi.

Dümen sende şuursuz adamın biriysen bisiklet üstünde de can verirsin, eğitim tam, donanımın tamsa, işinide ciddiye alırsan neden ss olmasın?

Son düzenleme:
Ertech biliyosun dimi verdigin resimdeki z750s bu modelin sıfır km si yok artık
sadece z750 (naked) olanı var onunda selesi 2 parca ve arkası gercekten rahatsız söyle bi resim veriyim.

Bende hastayım bu motora ama arkası dusunduruyo beni...

07ZR750L_GRN_RF.jpg

Dümen sende şuursuz adamın biriysen bisiklet üstünde de can verirsin, eğitim tam, donanımın tamsa, işinide ciddiye alırsan neden ss olmasın?

arkadaşım ne alakası var...insanların yaptığı yorumlardan nasıl böyle bir sonuç çıkardın anlamadım doğrusu...bi kere senin kullandığın motorda race değil zaten...ve artçı konforu iyi olmadığından dolayı kimse race tavsiye etmiyo olay bu kadar basit yani...lütfen forumun seviyesini düşürmeyelim...:farao:

arkadaşlar selam az önce üye oldum. bugünlerde çok kararsızım. 600 rr mı? yoksa gsr 600 mü? performans görünüm ve bir çok artı özelliği açısından 600rr tartışılmaz elbette. fakat race makinaların verdiği yorgunluğu bilirsiniz naked makinelerinde konforu sadece sürücü açısından deil hyosung gt650 R a biniyorum şu an... arkada bizim hatun berbat durumda motordan nefret etti. sürekli arkada dua okuyorum indiğimizde ayaklarım yere bastı diye şükür ediyorum diye çemkiriyor.. 600 rr alırsam biliyorum yine aynı olacak gsr 600 alırsam hani belki bir parça daha rahat olacak.. tabi bi noktada fiyatlarıda önemli. özellikle test sürüşü yapan ve bu 2 motora binmiş ustalardan yardım rica ediyorum.. ne önerirler.. 15.000 ytl civarı gsr 600 fiyatı. 20.000 ytl civarı 600 rr.. 5000 ytl fark ve hatun çemkirmesine 600 rr değer mi? gsr 600 alsam pişman olurmuyum? :silent::silent::silent:

yzf r6 ya da 600 rr tabiki:) eğer artçını düşünüyorsan al bir enduro. transalp olabilir kanımca

arkadaşım ne alakası var...insanların yaptığı yorumlardan nasıl böyle bir sonuç çıkardın anlamadım doğrusu...bi kere senin kullandığın motoda race değil zaten...ve artçı konforu iyi olmadığından dolayı kimse race tavsiye etmiyo olay bu kadar basit yani...lütfen forumun seviyesini düşürmeyelim...:farao:

1 Biraz "ti" bir yaklaşımdı. Anlayamadıysan prob yok olsun.
2 Ben motosikletim race dedimmi???
3 Evliyim, artçı almıyorum, konforuda açıkçası pek umrumda değil.
4 Race tavsiye etmeyenlerin çoğu sadece fuarlarda takozun üstundeki ss motosikletlere oturmuş arkadaşlar. İllet olduğum noktada bu.
5 Seviye tespitinde katılmıyorum sana. Prob varsa Admin ceza ihraç vb halleder.

Son düzenleme:

kel alaka. yazmış olmak için yazılan konu dışı bir sürü zırvalık. evli biri olarak yıllarca ss kullandım. kınıyorum...

4 Race tavsiye etmeyenlerin çoğu sadece fuarlarda takozun üstundeki ss motosikletlere oturmuş arkadaşlar. İllet olduğum noktada bu.

arkadaşım insanlar race sevmek zorundamı niye illet oluyosun anlamadım doğrusu...herkesin bi tarzı vardır...chopper kullanan adamda sana illet olsun o zaman... zevklerle renkler tartışılmaz...herkesin seçimi kendini bağlar...

kel alaka. yazmış olmak için yazılan konu dışı bir sürü zırvalık. evli biri olarak yıllarca ss kullandım. kınıyorum...

otoban faresi.eski SS ci...katılıyorum sana.....

bence 600RR başka bir tercih yapmana gerek yok. madem ki kanında hız var. ozaman naked alıp 140 la gitceksen anlamı yok. boşu boşuna altında beygirler olcak :)

Zırvalığı aynen iade ediyorum, yazdıklarınada saygı duyuyorum, sendende benimkilere saygı duymanı beklerdim.
Tamam işte evli biri olarak yıllarca ss kullanmışsın bende onu diyorum, ne olur yani evli olsan olmasan, ne alakası var.
Bende seni kınıyorum

arkadaşlar selam az önce üye oldum. bugünlerde çok kararsızım. 600 rr mı? yoksa gsr 600 mü? performans görünüm ve bir çok artı özelliği açısından 600rr tartışılmaz elbette. fakat race makinaların verdiği yorgunluğu bilirsiniz naked makinelerinde konforu sadece sürücü açısından deil hyosung gt650 R a biniyorum şu an... arkada bizim hatun berbat durumda motordan nefret etti. sürekli arkada dua okuyorum indiğimizde ayaklarım yere bastı diye şükür ediyorum diye çemkiriyor.. 600 rr alırsam biliyorum yine aynı olacak gsr 600 alırsam hani belki bir parça daha rahat olacak.. tabi bi noktada fiyatlarıda önemli. özellikle test sürüşü yapan ve bu 2 motora binmiş ustalardan yardım rica ediyorum.. ne önerirler.. 15.000 ytl civarı gsr 600 fiyatı. 20.000 ytl civarı 600 rr.. 5000 ytl fark ve hatun çemkirmesine 600 rr değer mi? gsr 600 alsam pişman olurmuyum? :silent::silent::silent:

dostum bu iş karşı cinslerin aşkı gibidir. İnsan bi kıza gerçekten aşıksa ben aşık mıyım acaba? diye sormaz, bunu tereddütsüz bilir.

bir SS tutkunu asla senin yukarıda yazdığın tereddütleri yaşamaz. eğer "racing mi alsam başka motor mu?" diye soruyorsan sen racing ci değilsin kardeşim. al bi naked zorlama hiç kendini de eşini de.

arkadaşım insanlar race sevmek zorundamı niye illet oluyosun anlamadım doğrusu...herkesin bi tarzı vardır...chopper kullanan adamda sana illet olsun o zaman... zevklerle renkler tartışılmaz...herkesin seçimi kendini bağlar...

Haklısın race sevmek zorunda değiller ama kötülemek zorundada değiller, ve kötüleyenlerin çoğu (hepsini kastedmedim) ss kullanmayıp atıp tutunca olmuyor.
Yazılarıma bakın ss harici herhangi bir modeli kötülemişmiyim. Bırakın herkez istediğine binsin. Ayrıca 600f ten önce bir naked kullanıcısıydım kötülyormuyum? hayır. Onunda zevki bi başkaydı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
artık racıng naked eskilerde kalsın yavaş yavaş boşver albi eduro :)cat:varadero 2,el olabilir:cat:)bak keyfine:)

1 Biraz "ti" bir yaklaşımdı. Anlayamadıysan prob yok olsun.
2 Ben motosikletim race dedimmi???
3 Evliyim, artçı almıyorum, konforuda açıkçası pek umrumda değil.
5 Seviye tespitinde katılmıyorum sana. Prob varsa Admin ceza ihraç vb halleder.

arkadaşım burdaki çoğu kişi bende dahil ss motosiklete binmemiş olabilir ama artçıların ne kadar rahatsız olduğunu bilmiyecek kadarda cahil değiliz.burda birçok ss kullanıcısı arkadaşlarımız var ve buluşmalarımızda yeterince bilgi alıyoruz kendilerinden.herkez senin gibi kendine müslüman değil eşini dostunu düşünenlerede saygılı olmanı dilerim:farao:

asıl konuya gelince:demirr35 aslında artçılı sürüşler için en iyisi chapper veya scooter dır.ama illaki naked düşünürsen honda cb 600f hornet ide bi araştır istersen.selesi tek parça olduğundan artçın rahat edebilir :cat:

Ertech biliyosun dimi verdigin resimdeki z750s bu modelin sıfır km si yok artık
sadece z750 (naked) olanı var onunda selesi 2 parca ve arkası gercekten rahatsız söyle bi resim veriyim.

Bende hastayım bu motora ama arkası dusunduruyo beni...

07ZR750L_GRN_RF.jpg

Evet z 750 S modeli en son 2006'da çıktı. Ama çok temiz modeller var piyasada...

Bende 2006 z 750 var arka koltuğu şehir içi çok rahatsız etmiyor ama uzun yolda yorucu...

Kullandığın makineyi ve yazdığın yazıları karşılaştırdığım zaman şu sonucu elde ettim.

Racing'ten vaz geçemeyen birisin fakat, eşini düşünerek ileride yanlış karar vermeme çabası içerisindesin. Bırak 600 RR'ı 600F'te dahi eşinin çok rahat edeceğiniz sanmıyorum.

600F'i olan bir arkadaşımın, 600F alma sebebi her sorulduğunda, cevabı; ''eşimide arada gezdiriyorum'' oluyor.Gerçektende arada bir gezdiriyor ama sürekli gezdirse eminimki en kısa zamanda motosikletini satmak isterdi.

Eğer motosiklet ile gezdiğin sürenin %50'sini eşin ile paylaşıyorsan sana önerim kesinlikle TOURİNG bir makine almandır.Gerçek konforun öncüsüdür...

Mademki 15000 ytl ile 20000 ytl arasında bir makine arıyorsun.İşte aradığın makine FAZER 600 19750 ytl satış fiyatına sahip.Kullandığın ilk günden itibaren konforu hissedeceksin. Racing makine gibi itici, gaza getirici yapısı olmasa'da, performansta şuan kullandığın makineden geri kalacağını hiç sanmıyorum.

Tabii bununla sınırlı kalma, CBF600-CBF1000 v.b. bir çok makineye bakabilirsin.

GSR600 Kullandım.Güçlü atik bir makine.Artçı olarak'ta bindim.Makine vibrasyonlu çalışıyor ve işin garip tarafı vibrasyonu arka ayaklıklara veriyor.Eşinin bu konuda pek hoşlanacağını sanmıyorum.Yinede en güzeli kullanıp karar vermek ama buda çok mümkün olmuyor.

Şimdiden alacağın makine'nin hayırlı olmasını dilerim...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
my.php
[/URL][/IMG]arkadaşım bence sana HONDA CB 600 F ÇOK İYİ GİDER 101hp 600 rr motoru kullanılmış naked çok modern bir görünüme sahip.

bir bak derim www.honda.com.tr

Son düzenleme:
arkadaşım burdaki çoğu kişi bende dahil ss motosiklete binmemiş olabilir ama artçıların ne kadar rahatsız olduğunu bilmiyecek kadarda cahil değiliz.burda birçok ss kullanıcısı arkadaşlarımız var ve buluşmalarımızda yeterince bilgi alıyoruz kendilerinden.herkez senin gibi kendine müslüman değil eşini dostunu düşünenlerede saygılı olmanı dilerim:farao:

asıl konuya gelince:demirr35 aslında artçılı sürüşler için en iyisi chapper veya scooter dır.ama illaki naked düşünürsen honda cb 600f hornet ide bi araştır istersen.selesi tek parça olduğundan artçın rahat edebilir :cat:

Dediklerine katılıyorum doğru artçıya rahatsız,hatta yol durumuna göre sürücüyede rahatsızlığı had safhadadır, aksini söylemedim. Ayrıca herkeze saygım sonsuz.:cat:

Dediğim şudurki ve hala savunuyorum aramızda, ss lerin çalışır vaziyette üzerine dahi oturmamış olanlar (söz gene meclisten dışarı) ss profu kesiliyorlar, topiclerde genel olarak bu arkadaşlar AntiSS ci olarak "aman ss almada ne alırsan al" şeklinde karşımıza çıkıyorlar.

Herkez özgürce dilediğini kullanır, hiçbir şekilde kullandığım aracı savunmuyorum hatta aksine kötü yanlarını dürüstçe soyleyebiliyorum

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar