yardım :D

Abilerim ve ablalarım bi ark sürekli cebelleşiorum mondial ukh 100 almak istedini sölüo ancak ben diorum innova alması için önüme neden leri serio yhok işde mondialden daha dayanıklı felan die bütçeside uygun yani şöle diim istese goldwing alır ama tecrübe yapmak istio ne dediysem anlatamadım bayisi uzak dio mondial daha sağlam dio cıldırtıo beni siz ne diosunuz bu işe araştır diorum araştırdım diip salak salak sitelerden önüme şeyler koyuyo :D: :D

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
alsin mondialide gorsun sen bosver bak sana nasi gelio ozaman:queen:

suan ben mondilal 125 MT kullanıyorum ve söylenildiği gibi çin malları dandiktir dökülüyor diyorlar 2005 model ve daha hiç bir yeri dökülmedi (allaha çok şükür motor durduğu yerde bile yana yatmadı veya düsmedi) yolada çok rahat gidiyor çoğu çin malı motorların ekzoslarındaiki vidalar bile yerinden oynuyor mondialde bırak eksoz vidasını iç vidalarında bile bisiylik yok yani mondial e söylenenlerin çoğu kötülemek amaçlıdır benim görüsümce

yha arkadaşım yada abicim yaşınızı bilmiorum saygısızlıkda etmek istemiorum ama sonuçda çin malı ve cevremdeki bütün motorlar birer birer dökülüo ve honda kim ne derse desin iidir ama arkadaşım onun daha ii olduğunu sölüo ve ayrıca sizin motorunuzda ümmet abi tarafından kanıtlanmış bi motor sizinkiyle dierleri cok farklı bunu bilseniz ii olur demek istiorum

meraba
bende gökhan varol :)

gökhan bey sizde tecrübeli birie benziosunuz lütfen yorumunuzu bekliorum!!:)

Son düzenleme:
Abilerim ve ablalarım bi ark sürekli cebelleşiorum mondial ukh 100 almak istedini sölüo ancak ben diorum innova alması için önüme neden leri serio yhok işde mondialden daha dayanıklı felan die bütçeside uygun yani şöle diim istese goldwing alır ama tecrübe yapmak istio ne dediysem anlatamadım bayisi uzak dio mondial daha sağlam dio cıldırtıo beni siz ne diosunuz bu işe araştır diorum araştırdım diip salak salak sitelerden önüme şeyler koyuyo :D: :D

Bunu yazıp yazmamakta emin değilim ama bu model bir motoru olan bir arkadaşım bana bir gün staja giderken otoban da ön tekerlerin motordan ayrıldığını söyledi motor yeni iken.Ne kadar doğru ne kadar yanlış hiçbir fikrim yok arkadaşın yalancısıyım hiçbir markaya da çamur atmak istemem sadece kelimesi kelimesine arkadaşın anlattığı bu sonrada zaten honda aldı kendisi.
İlla caydırmak istiyorsanız bunu söyleyebilirsiniz :cherry:

parası çoksa bırak alsın nasılsa kendiğinden değiştirmek isyeteyecek

:) :) 25 kere

arkadaşıma bunları okuttum ve hala mondialin daha ii olduğu kanısında ısrarlı ve ilk yerlerde mondialin ii olduğunu idda eden ark. yorumunu gösterio

yarın alıo motoru bagalım :D

Son düzenleme:
mondiali vergisi düşük olduğu için tercih ediyor olabilir
aynı zamanda izzet bu başlığa uğramamış gözünden kaçmış olmalı :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar