Yapma Be Gözüm !!!

asm

İnsanlar hata yapabilir.Önemli olan yapılan hatayı anlamak ve bir daha tekrarlamaktır. Bu arkadaş benim önmde düşse onu kaldırır bir şeyi olup olmadığını sorardım.

zaten durmayanların insaniyetliğinden şüphe edilir bence :)

bazı arkadaşlar ne haltları varsa görsünler,ölürse hiç bakmam vs. diyor(sözüm meclisten dışarı) ama o kadar da değil

aslında iki çift laf edip konuşmak lazım ama laf malesef herkese etkili değil

Allah daha büyük bir kaza ile sınamasın ne diyelim...

böyle çok oluyor malesef.. senin bu kazaya katılmaman sevindirici olmuş ama diğer arkadaşta umarım bidaha kapışmaz..

Motosikleti
Forza 250
Gecen günde yamaha bws ile benle ışıklarda kapışmaya kalktı.
İlerde solladım ısıklarda durdum sollanmayı hazmedemedi heralde kırmızı ışıkta iki arabanın arasından bir geçişi var sormayın. inşallah yandan araba gelmez dedim
Sıcaklardan mıdır, gençlik ateşi midir bilinmez
Cins cins tipler görmeye başladım trafikte.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu haytalardan motorcu olmaz,adam gibi kullansana şu özgürlüğü.

o motosikletlinin başına gelenlere inan hiç üzülmedim. O beyinden yoksun motosiklet sürücüsü hayatını riske atıp seninile öyle bir trafik içinde yarışıyorsa ölümüde göze almış demektir. Eeee ölümüde göze aldıysa böyle hafif bir kaza ile ile atlatması ona bir hediye sayılır. İnan taksiye çarpmasına öyle sevindimki çok güzel olmuş. Belki bundan sonra akıllanırda o trafikte yarışmaz.
Al benden de o kadar. :cat:

malesef gençlik diyorum ben buna
benim motorumu sen nasıl gecersin diye bir mantık var memlekette
işte motorculuk aşılması gereken olaydır.aksi halde kötü sonuçlar doğuruuyo

ne insanlar gitti 2 tekerin üstünde... diye düşünerek binmek lazım, besmeleyle duayla binmek sorumluluk sahibi olmak bir parça (fazla olmamak şartıyla) içimizde korku olmalı diye düsünüyorum cünkü bazı duyguları dizginliyo kontrol altına alıyo.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar