Yapma Be Gözüm !!!

Kıymetli arkadaşlarım;trafikte seyir halinde iken sollamış olduğum diğer motorsiklet kullanıcılarının bazıları normalde aheste aheste giderken,sollandım
diye köklüyor gazı geresiz riske giriyorlar ve yahu sonuçta 150 zat ile gidiyorum
125 cc lik kullananda yapıyor 600 cc lik kullananda.Bu sabah İstanbul Topkapı
da genç bir kardeşimin yanından yaklaşık 80 km hızla geçtim,senmisin geçen arkadan bastırıyorda bastırıyor ne kask var ne mont ne dizlik,mecbur yavaşladım geçsinde rahatlasın diye ama maalesef sabahın 06:30 zunda yanan
kırmızı ışıkta duramayıp önündeki taksiye bindirip düştü.Motor haşat oldu.Allahtan çocuğa birşey olmadı ama ne gerek var.Bu tür konular defalarca açıldı ama lütfen şu aleti düzgün kullanalım.Üzmeyelim,üzülmeyelim.İlhan Doğru

ilhan doğru çok doğrusun.hayır eline ne geçecek? en fazla seni geçince dönüp bakar sana o.

Aslında burda geçmiş olsunu sana demek lazım.Böyleleri motosiklet için geçerli bi laf olmasa da tampon tampona sana yapışıp senin de düşmene neden olabilirdi.Ona geçmiş olsun demem bile.Onun gibiler için artık çok geç.Valla kusura bakılmasın ama 18 yaş altı altında scooterla gezenleri,bi scootera önde çocuk ortada baba arkada elinde bebeğiyle anne olarak binenleri,e5 te kısa kollu şort terlik kasksız gezenleri bir bir polise ihbar ediyorum.Ancak böyle bunlar gibileri trafikten ve hayatımızdan silebiliriz.
Tekrar tekrar söylüyorum motor sürmek bir kültür işidir.Cahaletin bedeli asfaltta ölümdür.

Sevgiler

gazla çalışıyo böleleri yazık günah ya ne gerek var böle şeylere...

Hırs, nefs ve yüksekte olma istegi degilmi hep bizim sonumuzu hazırlayan...
Hep o degilmi bizi bizden uzaklastıran..
İnsallah akli selim sahibi birer insan olurlarda ne kendilerine nede vebalini veremeyecekleri baskalarına zarar verirler..

gerçekten trafikte çook karşılasıyoruz bu olaylarla ama gerçekten halkımız çook bilinçsiz motor konusun da motor sürmenin özveri ve dikkat gerektigini bilmiyorlar veya fazla dikkate almıyorlar en azından kendisine bişi olmamıs şimdilik tabiki...

yazık cıdden ya kotu olmus acıl sıfalar dılıyorum motorcu arkadasa keske yapmasaydı...bende bı hata yaptım 2gundur aklımdan cıkmıyor forumu takıp edenler bılır..saygılar

Değiştirirsen sevinirim...Bu sıradan bir isim değildir.Bilgisi olmayan arkadaşlar için kısa bir açıklama ekleyeyim;

Hz.İmâm Zeynel Âbidin, Hicret’in 38. yılında Medine-i Münevvere’de dünyaya gelmişlerdir. Künyeleri “Ebû Muhammed”, lâkapları “Zeynel Âbidin (İbâdet edenlerin bezentisi), Seyyid’üs Sâcidin (Secde edenlerin ulusu)” ve “Zü’s-Sefenât”tır. Fazla secde etmeleri dolayısıyla mübarek alınlarında, dizlerinde meydana gelen sertlik yüzünden bu lâkapla anılmışlardır. “Seccâd” yani çok secde eden sözü de lâkaplarındandır. Hz.İmâm Zeynel Âbidin’in 11 erkek, 4 kız olmak üzere, 15 evlâtları olduğu rivâyet edilmiştir. Soyları oğlu Hz.İmâm Muhammed’ül Bâkır’dan yürümüştür.

arkadaşım seni anlıyorum mesajımı değiştirdim senden kıymetli değil

fakat bu isimler günümüzde özel isim olarak kullanılıyor ve ne yazıkki argoda bu şekilde tekerleme espiri haline gelmiş yapacak bişey yok

belki sen bu isimleri duyduğunda o insanları anımsıyosun fakat çoğu insan ne yazikki bilmiyor bunları

tartışmak yersiz iyi akşamlar dostum :rendeer:

Amacım tartışmak değil.Zaten senle tartışmam, sen bu forumda sevdiğim birisin.Sadece ricada buldum, sende beni kırmadın.

Teşekkür ederim...:rendeer:

Her domates kasasında mutlaka çürükleride vardır.Senin aniattığın arkadaşta bunlardan biri.Arabaya bindirerek motosiklet hayatını bitirmiş olabilir.Büyük ihtimal tekrar binmiycektir.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kırmızı ışıkta duramayıp önündeki taksiye bindirip düştü.Motor haşat oldu.Allahtan çocuğa birşey olmadı ama ne gerek var.

ona birsey olmamis olmasi güzel. motosikletini yaptiriken hatasini anlamasi dilegiyle ...

o motosikletlinin başına gelenlere inan hiç üzülmedim. O beyinden yoksun motosiklet sürücüsü hayatını riske atıp seninile öyle bir trafik içinde yarışıyorsa ölümüde göze almış demektir. Eeee ölümüde göze aldıysa böyle hafif bir kaza ile ile atlatması ona bir hediye sayılır. İnan taksiye çarpmasına öyle sevindimki çok güzel olmuş. Belki bundan sonra akıllanırda o trafikte yarışmaz.

dün akşam aynı şey benim başımada geldi çevre yolunda 35-40 yaşlarında amcam 125 lik mondialin üstene yatıyor yarışçılar gibi beni geçmek için yırtıyor kendini zoruna gitti herhalde onu geçmem,ama karanlıkta benim altımdakinin yamaha olduğunu göremedi herhalde :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o motosikletlinin başına gelenlere inan hiç üzülmedim. O beyinden yoksun motosiklet sürücüsü hayatını riske atıp seninile öyle bir trafik içinde yarışıyorsa ölümüde göze almış demektir. Eeee ölümüde göze aldıysa böyle hafif bir kaza ile ile atlatması ona bir hediye sayılır. İnan taksiye çarpmasına öyle sevindimki çok güzel olmuş. Belki bundan sonra akıllanırda o trafikte yarışmaz.

::plus1::

ben de öyle diyecektim de biraz sert olur diye yazmak istemedim... böyle adamlarin sag sola patlamalarina hic üzülmüyorum. baskasina zarar vermeden bu dünyadan göcüp gitseler hepimiz icin en hayirlisi olacak ...

çok yazık yaaa... ona birşey olmadığına sevindim. umarım hatasını anlamıştır:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar