Yapma AUDI yapma !!! (Audi SS10R)

Katılım
3 Tem 2009
Mesajlar
6,398
http://www.youtube.com/watch?v=bBSXsWWT9F0

[YT]bBSXsWWT9F0[/YT]

Bunlar insan evladı değil,,,:salut:

Tabi alt yapının ve tecrübenin Ducati'den geldiğni söylemeye gerek yok. BMW'nin bundan sonraki 10 yıl boyunca geçmeye uğraşacağı asıl rakibi diyebiliriz sanırım.

(Admin'ler de birazdan başka bir konu patlatır)
 
Katılım
24 May 2013
Mesajlar
464
VW elinde Ducati gibi bir marka varken neden Audi markasıyla Bmw Motorrad'ın rakibi olmaya çalışsın bana mantıklı gelmiyor. (kaldı ki bence her iki markada da ne BMW'in ne de VW'in umurunda değil çok fazla. 90 milyar dolarlık BMW cirosunun sadece 1.5 milyar dolarını yapıyor mesela Motorrad )Ducati'yi alma sebepleri de Lamborgini ile aynı sebep bence. Yoksa ufak ufak arabaların üzerine lamborgini markası yapıştırıp satmıyor adamlar.

Mantığım bunun sadece bir consept olarak kalacağı yönünde. Audi markası ile motor kullanmak ister miyim, bilemiyorum. DUcati herkes için hala daha sıcak bir seçenek.
 
Katılım
8 Nis 2012
Mesajlar
720
Ne Olursan Olsun Güzel Motor Eyv. Ama Bu Tür Ss Motorlardan Korkuyorum.Elimin Ayarı Yoktur:D
 
Katılım
16 Ocak 2013
Mesajlar
96
Audi lambo'yu aldığı zaman da oradaki bilgi birikimiyle r8 i yaptı. bu da çok olmayacak bir iş değil. ducati'de bütün motorlar L twin ama motogp'de v4, yani burada tanıtılan motor gibi. arka maşa tek taraftan geliyor, ekran panigale gibi. Ducati'deki ileri seviye motorlar gibi öhlins, Brembo ve termig kullanılmış. çakmaysa bile iyi çalışılmış.
 
Katılım
22 Ara 2009
Mesajlar
197
Bismillahirrahmanirrahim..o ne biçim böyük bir canavardır öyle.
 
Katılım
14 Eyl 2013
Mesajlar
276
komple bilgisayarla hazırlanmış, fanlar tarafından yapılmış bir çalışmadır diye düşünüyorum. epey estetik ama.
 
Katılım
2 Ağu 2012
Mesajlar
216
Fake mi diyorsun ? :) Sebep??

Fake tabi.
Yayınlanma tarihi: 6 Kas 2013
This concept is made entirely by me (Alessandro Lupo). It is not an official product of Audi. The design incorporates the shapes of Audi, the mechanics are derived from Audi with important changes. It has got the chassis with motor carrier, V4 1000cc, Ohlins suspension, Brembo brakes, Pirelli tires, magnesium rims OZ-Racing. The following product is 90% recyclable thanks to the use of aluminum for the mechanical and Baypreg F for the hulls.

I wish you good vision. I invite you to put "like" and to comment. Thanks!

Ama gene de hayvanlık bu. :)
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst