yapılan kaza ve gelen mahkeme kağıdı

Rakamlar değişebilir ama ben bir yanlış görmedim. Gayet detaylı bir aktarım olmuş. Bu arada size de geçmiş olsun :)

süreç zorlu...gerçekten yıpratıcı bir ritüel...:rendeer:

senin hayatın yanlış yazdıkların doğru olsa kaç yazar:p

olm geçen sende kaza yapmadın mı...sürec hakkında biraz katkıda bulunsana mal asker...geyiğe saracağına boş boş lak lak yapacağına birşeyler yazsana...armut...angut...:p

bu memleketin bize kazığısın ganga resmen...:p

bak mala ızrardan cezam var...darpdan paraya dönüşen sabıkam var..yani olaya hakimim...seni pataklamanın bana neye malolacağını çok iyi biliyorum..o yüzden kaşınma Fatoş Kuzen...:queen:

F54

bi önce ki sayfa yı okusan yapmak istediğim katkı yı göreceksin ama işte okuma gibi bi huy yokki sende:mrgreen:
kara cahil:p

bende 3 ay önce kaza yapmıştım yaralandım motosikletle karşı taraf asli kusurlu kaza raporunda mahkeme oldu hakim 1500tl para cezası verdi karşı tarafa
bana da maddi manevi dava açma hakkın var dedi
şimdi mahkeme sonuçlarını bekliyorum kağıtları alıp avukata gidip dava açacağım birşey çıkmayacak olsa bile karşı taraf ın aklı başına gelir umarım bir daha öküz gibi yola fırlarken sağa sola bakar

::blusssh:

arkadaşlar bu güzel bilgiler için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim çok sağolun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar