Bellkı adam geri geri çok yol aldı:farao: Bende honda cıvıc ararken boyle bır ılan karsılasdım, yetkılı servıse arabayı goturdum, orjınal km cıkmadı:jocolor:
Aracı satan kişiyle akrabalığımız çoğaldı
Önce telefonda konustum, aracımda bazı yerlerınde boy var ama aracıma guvenıyorum yureyınınde sorun yok dedı, 2012 orucun ılk gunu yola cıktım,satıcı cuma namazından sonra
arabama bakarsın alır gıdersın ve sımdıden hayır olsun dedı, saat 2 oldu adam yok 3 oldu yok derken 4 te cıktı geldi, iyice kuskulandım, ilk direksiyona geçtiğimde, frenlerde bir
dengesizlik vardı, neyse halledılır dedım gırdık servıse.
1 km dusurulmus :jocolor:
2 1 kapı, 1 çamurluk
3 hafıften yag yakmaya baslamıs
4 degıslenlerı duyunca kan beynıme sıcradı
Benden sana bir güzellik yapacam dedidim, aracaın sahıbı yerıne arkadasını gondermıstı
Oturdum bılgısayarın karsına ,yetkılı servsıte aldıgım expertız raporunu, kredı kartı ıle odeme yapmıstım, bır guzel fotograflarını cektım,motor ve saşe, numarası plaka,
Expertız raporunun uzerıne bırazda ben ekleyerek aynı aracı ilana verdim(sahibinden,hürriet oto,arabam com,) benım ıyı nıyetımden adamın arabasının reklamını yaptım:cat::cat:
Bir çok kişi aradı teşekkür etti, ilanı okumadan takas teklıfı bıle yapan oldu

Asıl aracı satan kişi arasa ilanları kaldır, masrafını çekeyim deseydi, parayı gönder derdim, tekrar fotografını ceker, gerekli reklamını yapardım ılanlar 4 ay kadar kaldı, baktım adam
ılanı kaldırmıs, basımdan boyle seylerde geçti, temenim dikkattlı olun