Yanıltıcı İlan.. Fiat Stilo 3K..

Sohbet bölümünde bi arkadaş sahte ilan diye

başlık açmış. Benim ex araba ne oldu diye bakayım dedim,

kilometresi düşürülmüş olduğunu gördüm.

Ben sattığımda 190.000 km yi geçmişti yaklaşık 1,5 yıl önce

şu an 157.000 de duyurulur..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-araba-bu-ya-122041864/detay

Sahtekarlık diz boyu. Bu kilometre düşürme olayı motosiklette de yapılıyor mu?

yüksek cc degerli motorların alayı km düşürttürüyo malesef böyle motor alırken tıramer kaydı için sms le bilgi alın.
şimdi düşünsene adamın motoru 650cc enduro 2001 model km si 65000 yazıyo tramer kaydına bakıyosun 135000 şimdi 135000 km de diye ilan açsa kimse ararmı adamı aramaz oda direk km düşürttürüyo.
ya 1000rr da km teli arıyan arkadaş tanıyorum ya abi km telini cekimde km yapmasın dedi motoru ilk aldıgında.ilanlardaki km lelere pek itimat etmeyin bence.

Bellkı adam geri geri çok yol aldı:farao: Bende honda cıvıc ararken boyle bır ılan karsılasdım, yetkılı servıse arabayı goturdum, orjınal km cıkmadı:jocolor:
Aracı satan kişiyle akrabalığımız çoğaldı
Önce telefonda konustum, aracımda bazı yerlerınde boy var ama aracıma guvenıyorum yureyınınde sorun yok dedı, 2012 orucun ılk gunu yola cıktım,satıcı cuma namazından sonra
arabama bakarsın alır gıdersın ve sımdıden hayır olsun dedı, saat 2 oldu adam yok 3 oldu yok derken 4 te cıktı geldi, iyice kuskulandım, ilk direksiyona geçtiğimde, frenlerde bir
dengesizlik vardı, neyse halledılır dedım gırdık servıse.
1 km dusurulmus :jocolor:
2 1 kapı, 1 çamurluk
3 hafıften yag yakmaya baslamıs
4 degıslenlerı duyunca kan beynıme sıcradı
Benden sana bir güzellik yapacam dedidim, aracaın sahıbı yerıne arkadasını gondermıstı
Oturdum bılgısayarın karsına ,yetkılı servsıte aldıgım expertız raporunu, kredı kartı ıle odeme yapmıstım, bır guzel fotograflarını cektım,motor ve saşe, numarası plaka,
Expertız raporunun uzerıne bırazda ben ekleyerek aynı aracı ilana verdim(sahibinden,hürriet oto,arabam com,) benım ıyı nıyetımden adamın arabasının reklamını yaptım:cat::cat:
Bir çok kişi aradı teşekkür etti, ilanı okumadan takas teklıfı bıle yapan oldu :):):)
Asıl aracı satan kişi arasa ilanları kaldır, masrafını çekeyim deseydi, parayı gönder derdim, tekrar fotografını ceker, gerekli reklamını yapardım ılanlar 4 ay kadar kaldı, baktım adam
ılanı kaldırmıs, basımdan boyle seylerde geçti, temenim dikkattlı olun

Bellkı adam geri geri çok yol aldı:farao: Bende honda cıvıc ararken boyle bır ılan karsılasdım, yetkılı servıse arabayı goturdum, orjınal km cıkmadı:jocolor:
Aracı satan kişiyle akrabalığımız çoğaldı
Önce telefonda konustum, aracımda bazı yerlerınde boy var ama aracıma guvenıyorum yureyınınde sorun yok dedı, 2012 orucun ılk gunu yola cıktım,satıcı cuma namazından sonra
arabama bakarsın alır gıdersın ve sımdıden hayır olsun dedı, saat 2 oldu adam yok 3 oldu yok derken 4 te cıktı geldi, iyice kuskulandım, ilk direksiyona geçtiğimde, frenlerde bir
dengesizlik vardı, neyse halledılır dedım gırdık servıse.
1 km dusurulmus :jocolor:
2 1 kapı, 1 çamurluk
3 hafıften yag yakmaya baslamıs
4 degıslenlerı duyunca kan beynıme sıcradı
Benden sana bir güzellik yapacam dedidim, aracaın sahıbı yerıne arkadasını gondermıstı
Oturdum bılgısayarın karsına ,yetkılı servsıte aldıgım expertız raporunu, kredı kartı ıle odeme yapmıstım, bır guzel fotograflarını cektım,motor ve saşe, numarası plaka,
Expertız raporunun uzerıne bırazda ben ekleyerek aynı aracı ilana verdim(sahibinden,hürriet oto,arabam com,) benım ıyı nıyetımden adamın arabasının reklamını yaptım:cat::cat:
Bir çok kişi aradı teşekkür etti, ilanı okumadan takas teklıfı bıle yapan oldu :):):)
Asıl aracı satan kişi arasa ilanları kaldır, masrafını çekeyim deseydi, parayı gönder derdim, tekrar fotografını ceker, gerekli reklamını yapardım ılanlar 4 ay kadar kaldı, baktım adam
ılanı kaldırmıs, basımdan boyle seylerde geçti, temenim dikkattlı olun

iyi yapmışsınız hocam güzel ders olmuş adi insancıka

Ama sizinle tanıştığı güne lanet etmiştir :)

güzel iş çıkarmışsınız helal olsun :)

İlanı şikayet ettiniz mi?

Etmedim usta çünkü ilan açıklamaları kısmına

"arayın görüşelim" yazmış sadece. Belki telefonda

km düşürülmüş falan filan diyecek çok minicik bir ihtimal de olsa.

Ayrıca ben sattığımda 42 plakaydı şimdi 06 kanıtlayabilceğimi sanmıorum.

Bu km düşürüp araç satanların iki yakası birleşmesin inşallah. Hırsızlıktan farkı yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar