Yangindan Geliyorum

Motosikleti
Mondial Virago 50i
forrap, nevZAT150 size duyarlılığınız için çok teşekkür ederim. Birkaç gündür nete girmiyorum moralim gerçekten çok bozuk, iki gün önce yangının ilk çıkış noktasına keşfe gittik ilk fotoda gördüğünüz küçük tepeciğin alt taraflarında elektrik tellerinin birbirine sürtmesi ile çıktığını söylüyorlar. Yine yakın bir akrabamın bizzat Belediye başkanımız ile konuşmasında sonbaharda Orman Bakanlığı ekiplerinin temizlik başlatacaklarını ve kısa zamanda dikim yapılacağının haberini aldım.
http://www.ayvalik.bel.tr/ayvbld/haberler/yangin.htm

[email protected] eposta adresine dikimde gönüllü yer alabileceğimi söyledim. Daha önce söylediğim gibi duruma göre bireysel dikimde yapabiliriz veya bir organizasyon olursa ona katılırız. Olabilecek tüm gelişmeleri bu konudan duyuracağım arkadaşlar tekrar tekrar sağolun.

dsc021056qa.jpg

dsc021029cv.jpg

dsc021094cj.jpg

Moderatör (forrap)
BIYIKLI ne demek tabi ki ilgileneceğiz onlar bizim ormanlarımız,doğal güzelliklerimiz...:rendeer: Senin şu an ne kadar üzgün olduğunu tahmin edebiliyorum çünkü ben sadece 1 kez gördüm orayı ama şuanki halini gözümde canlandırınca inan bana ben bile çok üzülüyorum...Ben ve Bahtiyar (nevZAT150) dünkü toplantıda konuştuk ve ikimiz kesinlikle orada olacağız.Diğerleriyle tam olarak sağlıklı bir şekilde ben oradayken konuşmaya fırsatımız olmadı,eğer ben gittikten sonra Bahtiyar konuşabildiyse onu bilmiyorum ama bizim grubumuzda çok değerli insanlar var ben umuyorum ki oraya en az 10 kişi geleceğiz.Söylediğine göre 3 ay sonra felan dikim yapılacak benim anladığım kadarıyla?Bu başlıkta 3-4 ay sonra yazman belki çok etkili olmaya bilir,benim senden ricam dikim zamanı geldiğinde ya yeni bir başlık açman yada bana ve bahtiyara özelden pm atman...Hatta başlık açsan bile yinede pm atarsan haberdar olmama gibi bir olay söz konusu olmaz:cat:

Sevgili Bıyıklı,toplantımızda yangın olayını konuştuk ve bizler Ayvalık için,çok sevdiğimiz memleketimiz için ağaç dikmeye yanına geleceğiz.Bundan emin olabilirsin.Fakat ağaç dikmek için en uygun zamanı araştırıyoruz..sanıyorum sonbaharda yani ekim kasım aylarında uygun görünüyor..tarih yaklaşınca birbirimizle haberleşerek bu konuyu güncelleştirebiliriz.Tekrar geçmiş olsun arkadaşım..yakında sanıyorum İzmir MTnin Ayvalığa gezisi olacak..mutlaka görüşelim..sevgi ve saygılarımla..:cat: :cat: :rendeer:

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Konunun Devamında Yine Konu Dışına Çıkılıyorsa Konunun Akibeti Doğrultusunda : Konunun Kilitleniş Nedeni Açıklanarak Kilitlenecek yada Silinecek!Forum ortamına kişisel problemler, anlaşmazlıklar taşınamaz. Konu dışı yazışmalarınızı forumun özel mesaj özelliğni kullanarak yapabilirsiniz. Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır ! Doğabilecek herhangi bir problemden www.motosiklet.net sorumlu tutulamaz!

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: teror **************
KONU İLE ALAKASIZ YAZI YAZMAYIN KOUYU DAĞITMAYIN!!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Motosikleti
Mondial Virago 50i
forrap ayrı bir başlıkla sizi dikim için bilgilendireceğim desteğin için tekrar çok teşekkürler, aakreeep doğru söylüyorsun en iyi fidan dikim zamanı sonbaharda yağmurlar başladığı zaman o zaman eğer bir organizasyon yoksa kendi bireysel korumuzu oluşturmak için çalışabiliriz 10 kişi olsak ve 5 çam fidanı diksek 50 ağaç yapar. Görüşmek üzere arkadaşlar, kendinize iyi bakın.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bir ağacı öldüren bin insanı öldürmüş sayılır nazarımda. Ama maalesef yasalar çoğu konuda olduğu gibi bu konuda da yetersiz. Cinayetten hüküm giymiş mahkuma verilen cezaların çok daha ağırını bunu yapan şahıslara vermeleri lazım.... Keşke böyle bir olay hiç yaşanmamış olsaydıda sen de perişan olmasaydın byıklı kardeşim. Yapacağın etkinliğe maddi olarak ufakta olsa bir katkım olsun isterim. sevgi ve saygılarımla.

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Arkadaşlar Tuncer (forrap) arkadaşımın duyarlılığı, bilgi istemesi üzerine bu konuyu canlandırmayı uygun gördüm. Aradan yaklaşık 3 ay geçti belki duydunuz Tv makinesi adlı programda kampanya düzenlenmişti. Şöhretler para topladılar belediyemizde topladı ve yanan sahaların hepsi temizlendi Orman bakanlığına gelir oldu ağaçlar. :silent: Çamlık koyu kel gibi kaldı ve arkasındaki Şeytan sofrasının olduğu tepe de öyle, bu ağaçlar kolay yetişmiyor belki ben bile göremiyeceğim yandıkları zamanki kadar gür hallerini. :pale:

Malumunuz yağışların başlaması lazım İst.lular bıktılar ama bizim buraya bir iki sefer sadece çiledi (etrafımızdaki yüksek dağlar tutuyor) toprak yumuşaması lazım bilemiyorum sürekli belediyemizin sitesini takip ediyorum zaten anonslarla duyuruluyor bizim burada. Duyarlı arkadaşları dikim zamanı açacağım yeni konuyla bilgilendireceğim. Kimi tanıdıklarım (zeytinci akrabalarım) toprağın iyice yağış alması, yumuşamasının gerektiği yağmurlar iyice geç kalırsa dikim zamanının geçeceğinden seneye kalabileceğini söylüyor. Umarım kalmaz ve bu sene orayı yeşillendiririz. Tekrar sağolun arkadaşlar sizleri bilgilendireceğim.

Moderatör (forrap)
İyi haberlerini bekliyoruz...Umarım yeterli yağış düşerde o güzelim yer için elimizden geleni yapabiliriz... Ben seni takipteyim bıyıklı,elimden geleni yapmaya hazırım:rendeer:

out

Geçmiş olsun. Yangın esnasında bizde Çamlık orman kampında çadırımızı kurmuş kamp yapıyorduk. Apar topar kendimizi dışarı nasıl attığımızı bilemedik. O şiddetli rüzgara rağmen itfaiye iyi söndürdü. Umarım bölge kısa zamanda eski güzelliğine kavuşur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar