Yamahamı servise verdm ama....

Uzuan nbir aradan sonra tekrardan herkese selam. Yamaha Dragstar xvs 650 (spor) sahibiyim. Kaza geçirmiştim. Motoru daha yeni servise götürdüm.

Ümraniye Yıldız Tİcaret'e motoru bıraktım. Ön fren diski ve ön çamurluğu bulamadık dediler. Yurt dışından başka spariş vericeklermiş. Gelmeside 3 hafta sürüyor. Diğer servisleri araştırdıkk dediler ama kendimde bir araştırma yapsammı diyorum.

Depoda bazı ezikler vardı. Yıldız ticaret kendisi yapmıyorumuş. Ümraniye kadıköy taraflarında bildiğiniz iyi bir usta varmı.

Ve Yıldız Ticareti nasıl bilirisiniz? Teşekkürler :D

Kesinlikle araştırma yap :) Klasik olsaydı motorun elimde fazla ön çamurluk vardı, bir de boats.net e bak, orada fiyatlar geneldde uygun ama ordan gelen parçaları PTT de çok tutuyorlar, nedeninide bilmiyorum :)

en son bi fazer kullanicisi vardi yamaha nin servisinden isyan eden. umarim sizinde basiniza aynisi gelmez...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Uzuan nbir aradan sonra tekrardan herkese selam. Yamaha Dragstar xvs 650 (spor) sahibiyim. Kaza geçirmiştim. Motoru daha yeni servise götürdüm.

Ümraniye Yıldız Tİcaret'e motoru bıraktım. Ön fren diski ve ön çamurluğu bulamadık dediler. Yurt dışından başka spariş vericeklermiş. Gelmeside 3 hafta sürüyor. Diğer servisleri araştırdıkk dediler ama kendimde bir araştırma yapsammı diyorum.

Depoda bazı ezikler vardı. Yıldız ticaret kendisi yapmıyorumuş. Ümraniye kadıköy taraflarında bildiğiniz iyi bir usta varmı.

3 haftada o parçaları getirsinler,ben onlara yemek ısmarlayayım :)
94 günde geldi benim siparişlerim.
İnternet üzerinden bulabiliyorsan al,ama İngiltere'den olmasın,İngiltereye satılan motorlar diğer ülkelere satılan motorlardan çok farklı.

Ben Amerikadayim, burdan parca yollasam gumrukte felan takiliyo mu? Bilgisi olan var mi? Parca fiyatlari ne kadar farkediyor burdan oraya?

yıldız ticaret hakkında kötü konuşan daha duymadım. herkes methediyor.
gerçi parça hiçbiryerde bulamadık dedilerse çok büyük ihtimalle doğrudur. motolab var hasanpaşada. bir de onlarla görüşmeni tavsiye ederim. www.motolab.com.tr adresinden iletişim bilgilerine ulaşabilirsin. kolay gelsin..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar