yamaha'mı honda'mı ?

SA abilerim kardeşlerim forumda yeniyim yaklaşık 1 senedir scooter kullanıcısıyım artık vitesli motora geçme zamanım geldi diye düşünüyorum.
250cc motor almak istiyorum fakat yamaha r25 ve honda cbr250r arasında kaldım yaklaşık 2 aydır araştırıyorum herkez farklı birşey sölylüyor :pr:
bu ikisi arasında yedek parça,yakıt,servis vs,vb şeylerde hangisini tercih etmeliyim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler iyi forumlar.:cat:

Neden bajaj deil, bak o marka da guzel bence bajaj al hem fiyatta uygun markacı olmamak gerekli , Sen onu dene bak begenmezsen satarsın herkes cok memnun ,

şayet maddi durumun düşükse cbr derim tek silindir r25 in yarısı kadar yakıyor. Yedek parçası fiyatlarını tam olarak bilemesem de yamaha ya nazaran daha uygun olduğunu söylüyorlar.

ya ben nedense bajaj beğenmedim bir türlü bide arkadaşım ben racing motor seviyorum :)

Genç arkadaşlara kesinlikle önermiyorum,hava atmak uğruna başlarına gelmedik kalmıyor.Gerçi ne desek boş.Yaşamadan kimse inanmıyor.Benim oyum skutere devam::gazla::

Honda satış, servis, aksesuar 3 kat. Servisleride araba servisi gibi. Oto, motor almak mühim değil mühim olan aldıktan sonrası. Bunları yıllardır otomobil, motosiklet kullanan olarak yazıyorum, 1951 doğumluyum.

Super Moderator
Kawasaki'nin ABS'li modelleri daha güvenlidir.

Katılıyorum, trafikle ve vitesle uğraşmak yorucu oluyor. Yaşta ilerleyince zor, bende vitesliyi bıraktım.

Scooter candır ya.
Benim azıcık tecrübemle R25 ve CBR250R yi şöyle kıyaslarım:
Boyun 178 ve üzeri ise, gazlamak ve daha dengeli bir motor senin için önemli ise R25.

Daha az yakıt, daha uygun servis ve yedek parça senin için önemli ise CBR250R.

Scooter candır ya.
Benim azıcık tecrübemle R25 ve CBR250R yi şöyle kıyaslarım:
Boyun 178 ve üzeri ise, gazlamak ve daha dengeli bir motor senin için önemli ise R25.

Daha az yakıt, daha uygun servis ve yedek parça senin için önemli ise CBR250R.

1.78 boy ve üzeri ise neden r.25 anlayamadım? 1.78'den kisa olanlar icin dezavantajı nedir?

Yurt dışında Yamaha yurt içinde Honda. Ülkemizde Yamaha kullanıcılarının çoğu satış sonrası yedek parça fiyatlarından ve servislerden çokca şikayetci.

İkisi de değil hocam eğer japon almayı düşünüyorsan ve birazda fazla para verebilirsen kawasaki al geç hiç uğraşma düşünme.

Ben hondacıyım arkadaş, ama şunu da kabul ediyorum yamahanın görseli bir başka :)

Yamahanın görüntüsüne diyecek yok tabi ama gaz tepkisi hondadan ( 250 için ) daha güçlü diye duydum. İlk motorum cbr 250 ve alışmakta hiç zorluk çekmedim ( yamaha kullanmadım bir şey diyemem ) Hondanın servis ağı çok kapsamlı 1000 bakımını da 101 tlye yaptılar.

abi şimdi kawasaki isterim tabiki ama bütçe karşılamıyor internetten araştırdım biraz yedek parçası yakıtı oldukça yüksekmiş
şimdi yamaha almayı çok istiyorum agresif duruşu filan hastasıyım ama bir yandada yedek parça çok pahalı diyolar bu yüzden kaza yaparım diye korkuyorum
hondaya gelirsek o kadarda agresif bi duruşu yok pek hoşuma kaçmadı ama yedek parçası filan yamahanınkine bakarsan daha ucuz kafamda fırtına kopuyo ne yapmalıyım :(

Obs

R25 kafadan kaza=min 10 bin tl
Cbr kafada kaza = maks 5 bin tl

Sence deger mi?

peki ozaman önerdiğiniz 250cc motor varmı sıfır alıcam bütçe 10-15 bin arası ?

Rs200 al mış gibi abs de var her şeyi çok ucuz yakıtı da kokluyor sadece.

Gidon biraz yukarda ama olsun tek kusuru bu olsun ve fiyatı da çok iyi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar