öle deme bülent nerden bileyim üzernde sorunlu yazmıyordu aldık napalım,allahtan kayıtsız kalmıyorlar ilgileniyorlar,bunada şükür.Ümmet abi seni tebrik ederim gidip Yamaha'nın en sorunlu motorunu almışsın.![]()
öle deme bülent nerden bileyim üzernde sorunlu yazmıyordu aldık napalım,allahtan kayıtsız kalmıyorlar ilgileniyorlar,bunada şükür.
evet ya tamda yola çıkmak üzereydim doğubayazıta allahtan burda oldu
küçükköy kardeşler motor yamaha servisine şuan orda.Abi şaka yollu takılıyorz yanlış anlamada ben bile scooter hiç sevmememe ve araştırmamama rağmen bu modelin biraz sorunlu olduğunu duymuştum. Keşke biraz araştırsaydın hani o manada dedimdi. Gerçi alalı üstünden bir 10.000 km kadar geçmiş o yüzden benimki biraz laf salatası gibi oldu.
Hangi servise bırakıyosun bu arada ?
kesmemiştim engin ondanmı yoksa busıkıntılar:queen:sen horoz kesmişmiydin .
küçükköy kardeşler motor yamaha servisine şuan orda.
bülent ben motoru bıraktım servise akşam beldeyamadan teknisyen gelcek,bakçak yarın belli olur.teşekkür ederim vermeseydim bakardımAbi ben kendi servisimle Aydın Motor'dan Aykut'la görüştüm biraz önce.
Sadece beyinde bir parçası değişicek sonrasında bir daha aynı sorunu vermiyecek dedi. Garantisinin olduğunuda söyledim eğerki gidersen benim tavsiyemle gittiğini söyle yardımcı olacaklar sana ok. :cat::wiinkk:
küçükköy kardeşler motor yamaha servisine şuan orda.
ümmet abi eve giderken bu yamaha servisinin önünden geçeceğim benim yapabileceğim bir şey var mı?
hemen yanındaki marketten 2 ekmek 1 litre süt bide kısa Viceroy al gel izmire:queen: