Merhaba arkadaslar, Ben de 2004 cbr 600 f vardi onceden. 2 ay once 2006 model r6 aldim. Forum 600f cilerin forumuna gore gercekten cok hareketsiz![]()
Kardes senin beni taniman lazim F sayfasindanR6 F' e gore cok daha hafif ve cok daha guclu. F benim icin bisikletmis diyorum simdi. Ama oturumu cok rahatsiz R6 nin
insanin belini ve bileklerini agritiyor. R6 nin viraji F' e gore daha iyi geldi bana. Cunku motor hafif olunca viraja da dahaiyi yatiyor. F'in tipini cokbegenerek kullandim ama R6 cok yakisikli kardes yaa
) Sonucitibariyle + lari ve - leri bunlar bana gore...
Teşekkür ederim.Felon motorun super kardes... ilgini ve azmini kiskandim ... saygilar...
Hocam çok geç gördüm fakat yyardımcı olabileceğim bir konu varsa cevaplarım.Öncelikle merhaba arkadaşlar yeni üye oldum. Başlık tam istediğim gibi özellikle Felon arkadaşım sana bir kaç sorum olacak müsait olunca cevap vermen dileğiyle...
Temizse eğer verilebilir diye düşünüyorum.Kullandım geçen çok zevk aldım kullanırken![]()
Bugun paramı geri yatırdı (savcılıga bılışım dolandırıcılıgından dava acacaktım ustune hakaretler ...:farao: )Buralar pek sönükmüş r6cılar pek yok sanırım ...
Acil 2006 model yeni kasa r6 sağ sürücü basamağını sanşsızlık eseri kırdım acil de lazım oldu arkadaşlar hala da arıyorum
Neyse sonra Ankarada rpm motor Sinan diye birinden sipariş ettim ama bana başka bir basamak yolladı sanırım eski kasa basamaktı ,ve bunu 3 kere teyit etmemize rağman yaptı...neyse geri yolladım ben de havale yapacak diye bekliyorum ücretini.Zaten canımlı gibi laubali ve aşağılacı konuşmalarından paramı geri yatıracagını sanmıyorum ama ...
Uyarımı yapayım dedim Ankara Çankaya Rpm Motor kesinlikle uzak durun derimr: