olamaz zaten![]()
tamam kardeşim senin iş bitmişmotoru almışsın kazasız belasız sürüşler dileklerimle güle güle kullan....
olamaz zaten![]()
tamam kardeşim senin iş bitmişmotoru almışsın kazasız belasız sürüşler dileklerimle güle güle kullan....
arkadaşım bu başlık bilgi paylaşım başlıgı. karşılaştırma başlıgı degil !!!!!!!!r:
r:
ben de onu diyecektim, teknik özelliklerini de eklersen karşılaştırmak için tam olur.
bilgi verecek yokmu arkadaşlar ?
600CC racing motosikletlerde en çarpıcı en sportif tasarım r6 da, bence güzel seçim.pişman olmayacaksınız.Resimleri ve motor hakkındaki düşüncelerinizi bekliyoruz.Hayırlı olsunarkadaşlar 4 ay ninja 250 ye bindim ve bugün ümraniyede ki kadir abimizden R6 aldım aslında kapora verdim. 7-8 gün içinde teslim alacağım. lütfen; bana 2012 modellerle ilgili yada R6 nın olumlu ve olumsuz yönlerini yorumlarmısınız... Yaklaşık 10 gündür 600RR araştırdım sonra gidip R6 aldım. Yani R6 ile ilgili hiç bir şey bilmiyorum. İyimi ettim yoksa kötümü ettim. Lütfen açık olun...Şimdiden teşekkürler....
yok hocam ben yorumumu kattım,forumdan r6 sı olan arkadaşlar yardımcı olacaktırSiz R6 sahibi iseniz size sorayım.... En bariz artısı ve eksisi nelerdir?
yüksek viteste kullandığınızdan olmasın? 1.vitestede aynı şeyi yapıyormu? birde bi kaç resim ekleyinde renklensin şu konu yahumoderatörlere sesleniyorum bu abonelik kapatılsın.... En son cevap 13 martta gelmiş yahu.... Ninja 250 cilere hayran kaldım...... Haydi arkadaşlar paylaşım lütfen..... Bari ben konu açayım: Üç gündür 2012 R6 ma biniyorum... Acaip acemiyim ama motora biraz alıştım sayılır.. Ancak çok yavaş gazlama ve gaz kesmelerde müthiş rahatsız edici bir tak tuk sesi geliyor..... Servisten kompressör abi yapar normaldir dediler ama çok rahatsız edici.... Her gaz verişimde çok yavaş yavaş arttırmama rağmen ve her gaz kesişimde çok yavaş olmama rağmen acaaip sinir bozucu bir çarpma yada ani zincir gerilmesi gibi ses geliyor lütfen bilgisi olan varsa yardım etsin......