Ama senin cibirin da simdi Allah icin esek cibirin :mrgreen: R25 verilerine gore sen 175 mi yapiyosun? Inceleme videolarinda izledigime gore R25le en acemisi bile 165 yapiyor. Simdi ben de son hiz lafi yapmak istemiyorum zaten yapacak olursam kendi motorum 235 goruyo da. Yani, bunlari konusmanin anlami yok, son hiz salatasi yapmanin da anlami yok. Hic bos muhabbet yapmayalim.
Yok o bu kadar goruyo da Honda su kadar goruyo. Son hiz, dumduz yolda pistte drag yarisina gider katilirsin boyunun olcusu nedir gorursun. Yoksa sehirici trafiginde bende 400luk xmax vardi 250liklerle, cbr 1000 rrlarla ayni gidiyodum. Neyi anlatican bana, buradaki diger 250lik R25 meraklilarina? R25 sizin honda cibirlari sekil yonunden de, performans yonunden de, ustune de fiyat yonunden yalayip yutacak anla iste.
PS: Honda motorlari da hic sevmiyorum lan valla billa. Ya italyan ya Yamaha bi bende mi var bilmiyorum ama motorum Yamaha olmayacaksa italyan olacak.
Kibarca nasıl söylenir bilmiyorum ama algında problem var sanırım. Yazılan şeylerin anafikrini anlamamakta neden bu kadar zorluk çekiyorsunuz

Yahu eşekse eşek, ben cbr için "en iyi motor" falan mı dedim? Honda sevmeyen adam honda'ya çamur atar bunu biliyoruz zaten de, ben bambaşka bir şey anlatmaya çalışıyorum siz bambaşka bir şey anlıyorsunuz. Yemişim hızını, torkunu. R-25'le kıyaslama yapmıyorum allah aşkına açın şu antenleri de anlayın. Sadece bana "sen yalan söylüyorsun, sallıyorsun, eziksin 175 yapamaz o motor" diye bir sataşma geldi. Ben de 175yapılan videoları, hendimin de 169 yaptığım videomu gösterdim. Buna karşılık da "eheh ama onlar yanlış gösteriyor rüzgar vardır, kesin ip var amk" minvalinde cevap geldi.
Şimdi kalkıp " r-25le zaten kıyaslayamazsın ki" gibi bir cevap vermenden korkuyorum gerçekten. Bunu da yazarsanız şaşırmam.
Ben diyorum ki 175 öyle aman aman, ulaşılamaz bir hız değil. Yaptım kardeşim, ister inansın ister inanmasın, o hızı yaptım.Zaten videoda da gösterdim. Bunda şaşılacak bir şey yok. 190 demiyorum ki 175 diyorum. Herkes yapıyor cbr250'yle bunu. Bunu ben süperim anlamında da söylemiyorum.
xmax'inle 235 yap, istersen hayabusa'yı geç. 1000RR'lar seni geçemiyormuş ne güzel. Şimdi sana yalan söylüyorsun desem ne hissedersin. Ya da scooter kullanmaya devam et, cbr'a laf ediyosun ama biz sukutere motosiklet demiyoruz desem. Bu tartışma uzar gider. Konuyu da skibb bıraktık yani.
Neyse r-25 iyi motor gibi duruyor. Gelsin de cbr'ı geçsin. Bayram etsin honda düşmanları. Biz de kurtulalım şu tatavadan. Bütün motosiklet eğitmenlerim "çok doğru karar vermişsin, sorunsuz bir motosiklet almışsın" diyor. Burdaki arkadaşlar da "eheh ama o eşek" diyor. Birinin binlerce lira para verip, emek harcayıp aldığı motosiklet için böyle kelimeler kullanmak bi motorcuya yakışmıyor açıkçası. Herkesin motoru kendi için güzeldir. Birinin kullandığı motor için de "eşek o, çok dandik motosiklet" diyen adam benim gözümde orjinal apaçidir. Onu sevmiş onu almış, senin motorunu beğenmemiş almamış. Ya da parası buna yetmiş, bu tavsiye edilmiş. Daha sayabileceğim onlarca sebepten dolayı o motoru seçmiş. Sen ne diye "o motor kötü" diyorsun ki.
Birinin dinlediği müziği "o kötü müzik" demek gibi bir şey. Sarıyı seven adama "ulan sarı sevilir mi yeşil varken" demekle aynı şey.
Nasıl anlatayım daha.
Hadi bir anlamayan daha bekliyorum.