[/COLOR]
arkadaşlar türkiye ye gelecekmmi bu model? bilgisi olan var mı?
fiyat konusunda inş. 13 binden fazla yapmazlar...
cbr250'yi piyasadan silecek motor henüz anasının karnından doğmadı onu bir bilelim önce. Motosikletin piyasası sadece fiyata ve kaç silindir olduğuna göre belirlenmez. Honda sorunsuz, yedek parça ve servis ağı inanılmaz kuvvetli bir markadır. İn cin top oynayan yerde kaza yapsanız iki sokak arkada yetkili servis var.
Ayrıca rahatlığı, kronik hiçbir probleminin olmayışı, fren sistemi, az yakması, 2014 modelinin gayet yakışıklı olması...
Buna oranla pek agresif olmadığı da bir gerçek. Ama başlangıç motoru olarak alınan 250 cc yarı commuter yarı racing bir motordan kim niçin agresiflik beklesin. Aralardan deli gibi kaçabiliyoruz, boş yolda çok rahat 175 görüyoruz. İstanbul'da kaç kere top speed yapacak alan bulacağız da hızlı olmamasından yakınıyoruz.
Gelelim r25'e. Eğer 15.000'den fazla olmazsa ben de cbr 250'den vazgeçip alacağım. 15.000e kadar çıkarım kısacası. Kafa karenajı diğer arkadaşların aksine oldukça beğendim ben. Çok şık olmuş. Hiç kaba değil, aksine klas gözüküyor. Ölçülerine bakacak olursak gt 250r'dan bile cüsseli. Fuarda almak ne kadar doğrudur bilmiyorum, önce bir denenmeli, yorumlar dinlenmeli sonra motor alınmalı. Ama ben oldukça beğendim r25'i. 15.000 e kadar düşünürüm, fazla olursa da başka alternatiflere yönelirim.
cbr 125: 8.650 tl
R125: 10:250
arada 1600 lira var.
cbr 250r : 13.500
r25: artık siz hesaplayın (silindir farkı, tork, maksimum güç gibi farklılıkları da göz önünde bulundurarak)