Yamaha Yamaha YZF-R25 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Merhaba, park ampülünü yanlış seçtiğimden yada bir şekilde takarken hata yaptığımdan sigorta yanmış. Tekrardan sigorta yansın istemiyorum! Kullanan arkadaşlar yardımcı olur ise sevinirim. R25 için aşağıdaki park lambası uygunmudur.?

https://m.epttavm.com/item/7989325_photon-exclusive-park-led-t10-w5w-6000k-ph7029

Tesekkurler

194,168 veya t10 soket 12v led'lerden istediğini kullanabilirsin.

renkli seçim bence daha güzel olur. tercih senin.

R3-SBL194-xx-3.jpg

Son düzenleme:
[url]https://i.hizliresim.com/kO43zW.jpg[/url]
Merhaba arkadaşlar. Gösterge konusunda yardıma ihtiyacım var. Resimdeki 100km/tl mi acaba? Yoksa benim göstergede problem mi var?

Arkadaşlar herkese selamlar bende aranıza katılmış bulunmaktayım. Geçen cuma günü 2016 model aldım. Sorum bu fotoda ki kırmızı ışık bende de arada yanmakta. Bunun sebebi yağı mı değiştirmemiz gerekiyor ? Tam anlamış değilim. Bu arada motor 10 bin bakımı bayide yapılmış imzalanmış ve şuan 12 binde.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar herkese selamlar bende aranıza katılmış bulunmaktayım. Geçen cuma günü 2016 model aldım. Sorum bu fotoda ki kırmızı ışık bende de arada yanmakta. Bunun sebebi yağı mı değiştirmemiz gerekiyor ? Tam anlamış değilim. Bu arada motor 10 bin bakımı bayide yapılmış imzalanmış ve şuan 12 binde.

normal tüm motorlarda olan bir şey.motor çalıştığı zaman söner.eğer motor çalışırkende sönmüyorsa servise gidin.benzin pompalamadığı için yanar arabada bile yanar çalışmadığı zaman

34 RD 0323 plaka mat gri r25 sag sol grenajlarda cizik var bir saat önce kayisdagi atasehirden calindi arkadaslar gorenler duyamlar lutfen haber versin 05314558861

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 1buçuk ay önce r25 aldım ve 1 hafta önce 1000km bakımını yaptırdım. Bakımdan önce motor yağ gibi titreşimsiz hararet artmadan gidiyordu. Bakımdan sonra hararet sık sık 5.ve 6. Kademelere çıkmaya başladı ve motorumdaki titreşim aşırı derecede artmaya başladı. Yönlendirebilecek olan veya bu durumu yaşıyan varmı. Şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 1buçuk ay önce r25 aldım ve 1 hafta önce 1000km bakımını yaptırdım. Bakımdan önce motor yağ gibi titreşimsiz hararet artmadan gidiyordu. Bakımdan sonra hararet sık sık 5.ve 6. Kademelere çıkmaya başladı ve motorumdaki titreşim aşırı derecede artmaya başladı. Yönlendirebilecek olan veya bu durumu yaşıyan varmı. Şimdiden teşekkürler

Hararetin 6. kademeyi bırakın 5. kademeye gelmesi bile geldiğini pek duymadım. Havalar ısındı, motorun fan açması, hararetin bir miktar yükselmesi normal bir durum ama soğutma sıvınızın seviyesini kontrol edin. Hararet 4. seviyeyi geçtikten sonra motoru durdurup kontak açıkken fanın çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Çalışmıyorsa termostat arızası olabilir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
beyler 5000km bakım ücreti nedir ? en son yaptıran bilen varmı?en son 1 sene önce bakıma soktum tabi o zaman dolar euro ek vergi yoktu şu an çok acayip fiyatlar söylüyorlar.4r yağı kullanmama rağmen 180tl falan ödemiştim tabi 1 sene önce tam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar