Herkese selamlar,
Yaklaşık bir yıl süren dışarıdan takipten sonra bugün yaşadığım bir sorun vesilesiyle foruma üye oldum.
7-8 aydır r25 sahibiyim, 6.000 km'ye yaklaştık. Motosikletimden gayet memnunum, hiç kaza yaşamadım, allah da kazayı belayı hepimizden uzak tutsun.
Sorunuma gelirsek;
Bugün E-5'te tempolu bir şekilde seyir halindeyken, trafik yavaşladı ben de yavaşlayıp sağ şeritten ilerlemeye başladım.Hiçbir sebep olmaksızın motor birden dengesiz gelmeye başladı bana, her zaman verdiğim kontralara tepkisi garipleşti. Ellerimi bıraktığımda neredeyse kaza yapıyordum fakat bunun sebebi sanırım şerit diye çektikleri o kalın beyaz çizgi. Çünkü biraz ileride ellerimi bıraktığımda motor düz bir şekilde seyretmeye devam etti. Fakat bahsettiğim sorunu şöyle anlatabilirim sanırım, gidon fazlasıyla hafifleşti birden hareketlerime çok sert tepkiler vermeye çalıştı. Durup lastikleri kontrol ettim fakat lastiklerim de delinmiş veya patlamış değildi. Ayrıca motosikletim 5.000 km'den beri oil ışığı yakıyor fakat bana söylenen 1.000 km'de ve sonraki her 5.000 km'de bakıma girmesi gerektiğiydi. Acaba yaşadığım sorun bununla bağlantılı olabilir mi?
Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim, hepinize iyi sürüşler!
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:31 ----------
Herkese selamlar,
Yaklaşık bir yıl süren dışarıdan takipten sonra bugün yaşadığım bir sorun vesilesiyle foruma üye oldum.
7-8 aydır r25 sahibiyim, 6.000 km'ye yaklaştık. Motosikletimden gayet memnunum, hiç kaza yaşamadım, allah da kazayı belayı hepimizden uzak tutsun.
Sorunuma gelirsek;
Bugün E-5'te tempolu bir şekilde seyir halindeyken, trafik yavaşladı ben de yavaşlayıp sağ şeritten ilerlemeye başladım.Hiçbir sebep olmaksızın motor birden dengesiz gelmeye başladı bana, her zaman verdiğim kontralara tepkisi garipleşti. Ellerimi bıraktığımda neredeyse kaza yapıyordum fakat bunun sebebi sanırım şerit diye çektikleri o kalın beyaz çizgi. Çünkü biraz ileride ellerimi bıraktığımda motor düz bir şekilde seyretmeye devam etti. Bahsettiğim sorunu şöyle anlatabilirim sanırım, gidon fazlasıyla hafifleşti ve hareketlerime çok sert tepkiler vermeye başladı. Durup lastikleri kontrol ettim fakat lastiklerim de delinmiş veya patlamış değildi. Ayrıca motosikletim 5.000 km'den beri oil ışığı yakıyor fakat bana söylenen 1.000 km'de ve sonraki her 5.000 km'de bakıma girmesi gerektiğiydi. Acaba yaşadığım sorun bununla bağlantılı olabilir mi?
Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim, hepinize iyi sürüşler!