Bayiideki son r25'i ben aldım arkadaşlar![]()
Hayırlı olsun ne renk
Bayiideki son r25'i ben aldım arkadaşlar![]()
Teşekkürler 2017 blueHayırlı olsun ne renk

Yok mu başka fikri tavsiyesi olan
Bende başlangıç motoru olarak beyaz 2017 r25 aldım ve aranıza katıldım, mavi renk zam geleceğinden kalmamıştı ve biraz gönülsüz almıştım beyazı ama alıştım, şimdi hoşuma gidiyor, umarım r25 tercih ettiğim için hata yapmamışımdır. İlk motor olunca kıyaslayacak motorda yok doğal olarak. Yer sorunum vardı, demirciye açılıp kapanabilen polyester çadırla kaplı bir garaj yaptırdım, 650 tl tuttu toplamda, yer sorunu olan arkadaş varsa fikir vermesi açısından foto paylaşabilirim, merak ettiğim tek şey motor çalışınca farın teki yanıyor, uzunları açınca diğeri yanıyor, herkestemi böyle yoksa bir hatamı var, cevaplarsanız sevinirim, herkese kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum..
Bende başlangıç motoru olarak beyaz 2017 r25 aldım ve aranıza katıldım, mavi renk zam geleceğinden kalmamıştı ve biraz gönülsüz almıştım beyazı ama alıştım, şimdi hoşuma gidiyor, umarım r25 tercih ettiğim için hata yapmamışımdır. İlk motor olunca kıyaslayacak motorda yok doğal olarak. Yer sorunum vardı, demirciye açılıp kapanabilen polyester çadırla kaplı bir garaj yaptırdım, 650 tl tuttu toplamda, yer sorunu olan arkadaş varsa fikir vermesi açısından foto paylaşabilirim, merak ettiğim tek şey motor çalışınca farın teki yanıyor, uzunları açınca diğeri yanıyor, herkestemi böyle yoksa bir hatamı var, cevaplarsanız sevinirim, herkese kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum..
ağustos 1 de r25 in fiyatı 23.500 tl gibi bir rakam olucak.mt07 30 binden 36bin tl olucak.yani yarın yada pazartesi son kez motor alıcaksınız.bende artık binmeyi bile düşünmüyorum yatırıcam motoru artık çok kıymetli öyle bakkala sinemaya vs gidilicek gibi değil
1000 bakımını yaptırdım yağ yağ filtresi ve tapa contası değişdiğini söylediler. Şase numarasını girdi ve 180 lira ücret istedi servis verdim burayakadar tamm. ama şuan bakımdan sonra yaklaşık 600 km yaptım motorun son hızında yaklaşık 20 km bir düşüş söz konusu yokuş aşağı 169 u geçmiyor bugün servise sordum yağ değişiminde olur yağ biraz inceldimi düzelir falan dedi. Bu ne kadar doğru böyle birşey yaşayan varmı.