Hızı +5km artırıyo diyolaaaa :queen:
Ben de diyorum bu artı hız nerden geldi hay yaşa
Hızı +5km artırıyo diyolaaaa :queen:
Ben de diyorum bu artı hız nerden geldi hay yaşa![]()
Merhaba 2.el R25 aldım 1 hafta olmadı bile. Salı günü aldm bir dişteydi fullettim (45tl)bugn ctesi 115 km yol yapmşm tekrr 1 dişdeydi fulledm 47 tl. 100kmde 6.3-6.4 gösteriyor. Satıcı 5 civarı yakıyo genelde demişti. Üzerinde Tiger gmp3 egzoz var. Çok fazla hız yapmıyom genelde sakin kullanım bazen agresif düz yolda Max hız 130 ama yinede düşmüyor bildiğin içiyor. Bana tavsiye verin lütfen. Yoksa aşık oldğm r25imden bundan dolayı soğumaya başlicam
Hocam vites atma lambası 11bine ayarlı ve genelde yakmadan direk değişirim. Aslında kullanıcsnz ztn bilrsnz o 7 bin civarlarnda gücü hissetmeye başlayıp uçak moduna geçiyo ya ben o kısmda vites atıyorm fazla zorlamamak için. Agresifde öyle devamlı red line diil. Şehir içi boşlk buldm mu açıyom 200 metre filan. Cidden çok fazla mt07 sürsem gam yemicem de 250cc için ağlıcam çözüm olmazsa. 2016 model 12binde motor. 10bin bakımna girdi.inanılmaz bir tükerim değeri, ben edirneye giderken 120-140 arası sürat bandında sürmüştüm yazın ve tüketim 4.3 - 4.4 ltrelerdeydi, egsoz bu kadar fark ettiriyor mu acaba ? r25 gazı acınca yakar 5-6 arası tamam ama 10 bin devir ver üstünde sürekli sürüş yapmak ve 140-160 bandında sürmeniz gerek. sizin yazdığınız tüketimin ilk sorumlusu egsoz gibi duruyor ama tamamen egsoz demek arastırmadan söylemek dogru olmaz.sürüş stilinizide bilmiyoruz tabi,benim sakin sürüş tanımım 7 bin - 8500 devir arasıdır.
Arkadaşlar öncelikle merhaba sahibinden de kadıoğlu motor da mat gri r25 almayı düşünüyorum motorun yağ pompasında bir sıkıntı olmamış ama yine de değiştirmişler motor 5bin km de bugün de depo altındaki parça değişmiş konuştuğum adam çok nazik ve iyi şekilde sohbet ettik hiç bir sorun olmadığını satan kişinin de aile baskısı yüzünden geri getirip 125 lik bir motor aldığını söyledi motorda hiç bir sıkıntı yok dedi nasipse yarın gece çıkmayı düşünüyorum bir yorum da sizden alabilirmiyim servis olduğu için güveniyorum ama fiyat şaşırttı lütfen sizler bilgili kullanıcılar olarak bir yorumlarsanız veya bileniniz varsa beni de bilgilendirin motor bu ; https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-kadioglu-motor-guvencesiyle-409889494/detay
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:07 ----------
Konya dan Mersine gideceğim ve geri dönüşte otobüsle getireceğim