Arkadaşlar içinizde replika egzoz Kullanan var mı ? varsa fikirlerini öğrenebilir miyim.
Arkadaslar 2016 Model 3.000 Km de mavi renk r25 ile araniza katilmis bulunmaktayim.
2. Bakim 5.000 km de mi acaba ?
hayırlı olsun.
bu arada söylemeden geçemicem avatar efsane her gördüğümde gülüyorum.
bakım 5000-10000-150000 olarak gidiyor. yaklaşık periyodik bakım servis maliyeti 200-250 lira civarı
Sagol dostum![]()
Birde dikkatimi ceken bazen gaz verip biraktiktan sonra cit cit diye bir ses geliyor onden,normal midir ? Bunun disinda anormal bir durum sezemedim.
motor firenimi yapıyo acaba muhtemelen odur
yahu 3000km de motorda sorun olmaz![]()
Bende oyle dusunuyorumZaten sorgulattigimda bayiden sadece yag pompasi degismis garantiden,bayii cagirmis 1400 km de iken.
Birde sormak istedigim bir soru bir baska yazi da okumustum forum disi bir site de,yaza giriste radyator sivisini degistirmeli miyim ?
Arkadaslar 2016 Model 3.000 Km de mavi renk r25 ile araniza katilmis bulunmaktayim.
2. Bakim 5.000 km de mi acaba ?
Öncelikle Hayırlı olsun hocam, kazasız belasız Güle Güle kullanın inşallah.5 bin bakımı geçen hafta yaptırdım, 155 TL. Bu arada kaça aldınız acaba motoru ?![]()
Cok sagolun,tesekkur ederim bilgi icin
Ben biraz pahaliya aldim,bekleyemedim artik.15.500 e geldi,ekstra olarak bayii de takilmis koruma takozlari mevcut.Sakarya'dan ilk sahibinden aldim.Sigorta yari yariya dusuk cikti.
Onceki motoruma 1390 ₺ odemistim,bunda 630 ₺ odedim.Yas 23 2. Kez ustume motosiklet aldim.
2. Bakimda yapilan islemler nelerdir acaba ? Yag hangi marka koyuluyor ve İstanbul Anadolu Yakasi icin en iyi diyebilceginiz servis hangisidir ?
Arkadaşlar böyle bir haber gördüm bilgisi olan var mı?
http://www.motoetkinlik.com/yamaha-supersport-modeli-yeniden-servise-cagirdi/
Henüz Türkiye için bi gelişme yok,bence servislerin bile haberi yoktur.Bu kadar fazla kronik sorunu olması daha yeni almışken beni çok korkutuyor.Önümüzde ki günlerde net belli olur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:11 ----------
Arkadaşlar siyah füme cam aldım fakat daha önce takan var mı ? Meşakatli gibi duruyor ellemedim hiç.
Cok sagolun,tesekkur ederim bilgi icin
Ben biraz pahaliya aldim,bekleyemedim artik.15.500 e geldi,ekstra olarak bayii de takilmis koruma takozlari mevcut.Sakarya'dan ilk sahibinden aldim.Sigorta yari yariya dusuk cikti.
Onceki motoruma 1390 ₺ odemistim,bunda 630 ₺ odedim.Yas 23 2. Kez ustume motosiklet aldim.
2. Bakimda yapilan islemler nelerdir acaba ? Yag hangi marka koyuluyor ve İstanbul Anadolu Yakasi icin en iyi diyebilceginiz servis hangisidir ?
Öncelikle merhabalar
Mersin coşkundan sıfır R25 aldım mersinli olduğum için ama konyada üni okuyorum. Motoru mersinden konyaya getirecegim rodajla ilgili bir sıkıntı olurmu uzun yolda konya mersin arası 360-380 km arası yardımcı olursanız sevinirim
http://www.motoetkinlik.com/yamaha-supersport-modeli-yeniden-servise-cagirdi/
Bu motorun kronigi bitmeyecek mi arkadas
Öncelikle merhabalar
Mersin coşkundan sıfır R25 aldım mersinli olduğum için ama konyada üni okuyorum. Motoru mersinden konyaya getirecegim rodajla ilgili bir sıkıntı olurmu uzun yolda konya mersin arası 360-380 km arası yardımcı olursanız sevinirim
Ben şahsen önermem.Rodaj demek, birbirine sürterek çalışan motor parçalarının, birbirlerine alışma sürecidir.Parçaların yüzeylerinde mikronluk girinti ve çıkıntılar vardır.Parçalar birbirine sürterek çalıştığı için bu girinti ve çıkıntıları bir nevi traş ederler.Amaç olabildiğinde pürüzsüz bir yüzey elde etmek.Bu sebeple motoru tek bir devirde sabit tutMAMAnız ve parçaların her devirde kendini traşlaması için izin verilen üst devir limitine kadar her devri kullanarak sürüş yapmanız uygun olacaktır.Tek bir devirde sabit sürüş yapmak parçaların tek bir noktasına etki etmesine neden olur.Biz her noktanın pürüzsüz olmasını istiyoruz.
Uzun yol yapmak, 7k devri geçemeyeceğiniz sorun oluşturur.Birde hep aynı devirde gitmemeniz gerekiyor.Yani bence rodaj kullanım şekline uygun bir sürüş olmayacaktır.Kullanım kitapçığınızda da konuyla ilgili bilgiler bulabilirsiniz.
Kazasız belasız sürüşler dilerim.Hayırlı olsun.