Herkese keyifli forumlar. Bu yıl nasipse r25 alıcağım, 2017 yi bekliyorum. Uzun zamandır forumu üye olmadan takip ediyordum. Aranıza katılmak bugüne nasipmiş. R25 ler için 2017 gelmeyecek euro 3 standartı yüzünden diye okuyunca hemen bayiyi aradım. Bayi durumu bildiğini ama 2017 modellerin sorunsuz bir şekilde ocağın son haftası satışta olacağını ısrarla söyledi. Bu durumu açıklığa kavuşturabilecek tecrübeli arkadaşlardan yardım talep ediyorum. Açıkçası ( belki bir manası yok ama ) serisi biten bir makinayı almak istemiyorum, yenisini beklemek daha içime siniyor. Beklemek istemeyen bünyem yüzünden de duramadım yazdım. Bilgisi olan varsa çok sevinirim.
Bir ikinci sorunum da r25 sinyal paketi ile ilgili. Bayi paket için ( ön arka ) 700 tl fiyat verdi. İtiraz ettim dedim çok yüksek, bayi fiyatı yamahanın verdiğini kendinin de çok şaşırdığını söyledi. Sizler ne dersiniz dostlar alırsam bayiden motora takılı alırım dışardan almam. Bu şekilde fikir verirseniz mutlu olurum.
Herkese keyifli forumlar.
Bir ikinci sorunum da r25 sinyal paketi ile ilgili. Bayi paket için ( ön arka ) 700 tl fiyat verdi. İtiraz ettim dedim çok yüksek, bayi fiyatı yamahanın verdiğini kendinin de çok şaşırdığını söyledi. Sizler ne dersiniz dostlar alırsam bayiden motora takılı alırım dışardan almam. Bu şekilde fikir verirseniz mutlu olurum.
Herkese keyifli forumlar.