Sırtımda cantayla 450 km yaptım bi günde. Yoruldum. Çantasız dinlenerek gidilir 500km 1 günde.... güzel geniş yollar daha mantikli olur
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:00 ----------
Baharın geldiğini , güneşin parlamasindan, ağaçların çiçek açmasından bi de R25 lerin yollara çıkmasından anlarsın. Ankara yozgat Bulvarı'nda 2 siyah R25 bi de benimki...çete gibi olduk vallao iki siyah R25 sahibi arkadaşlar, buralardamısınız?

[url]http://i.hizliresim.com/819q0V.jpg[/url]
S.a. arkadaşlar herkezin tekeri düz bassın kazasız belasız suruşler inş. Bu da benim yavru Maşallahı eksik etmeyin aksesuar olarak biraz bişeyler var dahasınıda yapıyorum ufak ufak suanlık olanlar Akro,Mono Kapak, Manet, Koruma Takozu,Jant Şeridi ve Alarm...
Bana bi konuda yardımcı olursanız sevinirim.
içinizde branda alan kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirlermi bende almak istiyorum n11 sitesinde bi model var ama büyük küçük nasıl gelir bilmiyorum varsa kullanan arkadaşlar yollayabilirse resimde paylaşırsa cok sevinirim simdiden çok teşekkürler..
Aşşağıda linkini attığım ürünü aldım şuan kullanıorum gayet iyi ben memnunum. daha once modacar'ın bi brandasını almıstım çok inceydi 1 haftada yırtılıp gitmişti geri iade verdım onu sonra bunu aldım bu ona nazaran gayet iyi daha kalın kullanışlı ben tavsiye ederim. Tabi daha pahalı daha kalıtelı ürünler vardır.
http://urun.n11.com/branda-ve-sele-ortusu/bylizard-yamaha-yzf-r25-motosiklet-branda-10727-P109371570
Buradayız![]()
Kesinlikle değmez 4000 lira faizi geçtim krediyle motor almak çok büyük bi risk. Motor zaten olabilcek en yüksek fiyata çıktı bi de üstüne boş yere 4000 lira vermek pek mantıklı değil.
Merhaba arkadaşlar. Ön camı siyah yapmak istiyorum fakat film kaplanmaz diyorlarmış yaptırmak isteyenlere. Plasti dip uygulasam nasıl olur. Veya alternatip çözümü olan bilen var mı ?
Ya bi yan yana gelseydik bekledim sizi ışıklarda ama olmadı.acelem vardı yoksa takilacaktim peşinize.belli ki turluyodunuz... otobandan çıkıp sanayi ye giderken gördüm sizi...Çevre yoluna doğru gidiyodunuz.sonra yozgat bulvari...en son Tevfik sağlamda bi yerde oturuyodum ki geçtiniz �� ordada mısınız?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:25 ----------
Ya bi yan yana gelseydik bekledim sizi ışıklarda ama olmadı.acelem vardı yoksa takilacaktim peşinize.belli ki turluyodunuz... otobandan çıkıp sanayi ye giderken gördüm sizi...Çevre yoluna doğru gidiyodunuz.sonra yozgat bulvari...en son Tevfik sağlamda bi yerde oturuyodum ki geçtiniz �� ordada mısınız?