Herkese selam öncelikle. Ben bugün katıldım forum a. Yakın zamanda R25 alarak aranıza da katılmış olacağım umarım2 gündür tüm Türkiyedeki bayii leri aradım lakin mat gri rengini bulamadım. Israrla mat gri istiyorum
![]()
Bu arada bi kaç şey sormak istiyorum sizlere. Ben motoru çoğunlukla artçı ile kullanacağım ve min. 300km yol yaparım her çıktığımda. Aynı zamanda ise iş yerim ile evim arası 29km. Sabah ve akşam gidiş gelişide motorla yapmak istiyorum. Malüm izmir trafiği2009 yılından beri 150cc maxi scooterim var. Ve iş gereği günlük 400km asgari araç ile yol yapıyorum 6 yıldır
Vitesli başlangıç motoru olarak R25 de zorlanacağımı düşünmüyorum. Sizin yorumlarınızı almakta benim için önemli
![]()
Şimdiden teşekkür ederim. Mobil olarak yazıyorum. İmla hatalarım için kusura bakmayın![]()
Al arkadaşım, problem olmaz. Bende artçılı kullanıyorum eşimle. Evet bi enduro veya maxi scooter kadar rahat değil bu gerçek. Ama benim gibi motosikleti keyif almak ve gezmek için kullanacaksan biraz sık aralıklı mola ile bu sorunu çözebilirsin. Benim için önemli olan kullandığım motosikletin keyifli olması ve bakınca hakikaten içinde bişeyleri kıpırdatabilmesi. Buda zaten R25'de fazlasıyla var. Çok rahatsız ederse satar başka bir motosiklet alırsın. Sonuçta piyasası olan bi motosiklet. Al, bin keyif al. Soruların olursa da her zaman bir mesaj uzağındayım.