Yamaha Yamaha YZF-R25 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Merhaba Arkadaşlar...

Forumu uzun uzadıya okumadım açıkçası lâkin artık bende sizden biriyim. Geçen hafta perşembe günü Yamaha Kardeşler'den (AEA'dan sebep güvendiğim için) Yamaha YZF R25 Milky White (Beyaz-Kırmızı-Siyah) motosikletimi aldım. Plaka ve Ruhsat bekliyorum.

Motosikleti aldıktan sonra aksesuarsız motosiklete binmeyeceğim için;

- Prohel Colombia Mont (Kırmızı-Beyaz-Siyah)
https://n11scdn.akamaized.net/a1/120/15/11/05/62/38/18/46/66/28/67/89/39/53304407868451896397.jpeg
- MT Revenge Replica GP Kask (Mavi-Kırmızı-Gri)
https://n11scdn.akamaized.net/a1/120/15/12/16/52/20/09/26/55/69/78/43/42/86928899597109839571.jpg
- Probiker Kırmızı Eldiven
https://n11scdn.akamaized.net/a1/120/16/04/09/58/97/30/15/45/32/66/15/89/61652774048192574851.jpg
- Securage Alarmlı Disk Kilidi
https://n11scdn.akamaized.net/a1/120/15/09/02/49/89/09/63/23/63/86/23/59/95723713762529725207.jpg
- R25 İçin Tank Pad
https://n11scdn.akamaized.net/a1/120/10/50/93/105093013_454630233.jpg
- Kafa kısmı penye, boğaz kısmı polarlı bir balaklava
- Buff

almış bulunmaktayım :) Kask, balaklava, buff ve eldiven geldi, diğer ürünleri bekliyorum. Uzun bir süre F/P incelemesi yaptım, en mantıklı ürünleri satın aldığımı düşünüyorum. Hayallere kavuştuk, sigorta da ne kadar çıkar bilmediğim için henüz bir şey diyemiyorum. Görselleri ufaktan ekledim maksat görüntü olsun.

Hayırlı uğurlu olsun ekipmanında motorunda kazasız belasız güzel kullanımlara inşallah.
Alarmlı disc kilidinden bende aldım senın gorselde attıgınla aynı gayet ıyı memnunum ama sana tavsiyem disc kilit hatırlatıcı da alman. disck kilidinin takılı olduğunu unutup hareket etmeye gitmeye çalısabılırsın motorla

Motosikleti
Regal Raptor Pilder 250
Hayırlı uğurlu olsun ekipmanında motorunda kazasız belasız güzel kullanımlara inşallah.
Alarmlı disc kilidinden bende aldım senın gorselde attıgınla aynı gayet ıyı memnunum ama sana tavsiyem disc kilit hatırlatıcı da alman. disck kilidinin takılı olduğunu unutup hareket etmeye gitmeye çalısabılırsın motorla

Teşekkür ederim. Motosiklet dışarıda kalacağı ve günde 2 - 3 defa kullanacağım için pek unutacağımı sanmıyorum ama araştırmaktan zarar gelmez :)

Alarmlı olacağı için üstünde unuturmuyum sanmıyorum açıkçası ama bu tür hatırlatıcılarda "haaa kilit varmış" deyip ona göre yaklaşmazlarsa iyidir :)

Teşekkür ettim

Arkadaşım sen önce kendi kafana bak sonra bizimkileri merak edersin.Fan zaten harareti düşürmek için çalışıyor, fan açıkken hararat nasıl yükselicek acaba? Motor rölantide çalıştıkca tabi ki hararet yükselir fakat fan açılana kadar. Ayrıca ben motoru stop etmemek gerekir demedim öyle daha sağlıklı olur yazdım.
Fan açıkken de motor yol yapmışsa hararetli başta yükseliyor arkadaşım.sebebi seyir halindeyken soğutmanın daha fazla olması olabilir. Tam teknik açıklamasını yapamıycam ama belirli bi yol aldıktan ve sonrasında durduğunda fan suyu soğutmak için yeterli gelmiyo işte başta. O fanın kapanması için 15dk beklemek gerekir ya da kontağı açık bırakıp motoru stop edicen, bu seferde aküden yer. Ben isim de vermemişim ama sen bi üzerine alıp alınmışsın söylediğim şeylere. Atar yapmaya gerek yok.Sakin ol.

Fan açıkken de motor yol yapmışsa hararetli başta yükseliyor arkadaşım.sebebi seyir halindeyken soğutmanın daha fazla olması olabilir. Tam teknik açıklamasını yapamıycam ama belirli bi yol aldıktan ve sonrasında durduğunda fan suyu soğutmak için yeterli gelmiyo işte başta. O fanın kapanması için 15dk beklemek gerekir ya da kontağı açık bırakıp motoru stop edicen, bu seferde aküden yer. Ben isim de vermemişim ama sen bi üzerine alıp alınmışsın söylediğim şeylere. Atar yapmaya gerek yok.Sakin ol.

Kardeş isim vermedin ama arkadaşın sorusuna bu şekilde bi tek ben cevap vermişim ister istemez üstüme alınırım gayet sakinim. Motor seyir halindeyken (sıkışık trafik yoksa) motor zaten fan açmaz evet rölantide motoru soğutması uzun sürebilir fakat kesinlikle motoru soğutacaktır, pulsar da bu süre 2-3 dakika idi R25 de de 4-5 dakika olsun oda normaldir hem grenajlı motor hem çift silindir. Zaten arkadaşında dediği gibi şahinler de bile kontağı kapatınca fan çalışmaya devam eder çünkü sağlıklı olan budur.

Kardeş isim vermedin ama arkadaşın sorusuna bu şekilde bi tek ben cevap vermişim ister istemez üstüme alınırım gayet sakinim. Motor seyir halindeyken (sıkışık trafik yoksa) motor zaten fan açmaz evet rölantide motoru soğutması uzun sürebilir fakat kesinlikle motoru soğutacaktır, pulsar da bu süre 2-3 dakika idi R25 de de 4-5 dakika olsun oda normaldir hem grenajlı motor hem çift silindir. Zaten arkadaşında dediği gibi şahinler de bile kontağı kapatınca fan çalışmaya devam eder çünkü sağlıklı olan budur.
Servise sordum dün fanın durmasını beklemene gerek yok dedi kendi kendine sogur bi zararı olmaz motora dedi

Servise sordum dün fanın durmasını beklemene gerek yok dedi kendi kendine sogur bi zararı olmaz motora dedi

Hocam doğrudur :cat: ben zararı olur demedim, Benim daha sağlıklı olur dememin sebebi resimde. Hangi ustaya sorsam aynı cevabı alıyorum. Konu gereksiz uzadı.

18500 km irc kullandıktan sonra rosso 2 ye geçme vakti gelmişti. Irc den sonra vay be dedirtecek kadar iyi lastik.

Arkadaşlar sigortalarda düzelmemi oldu acaba haber duymadım ama dün bursadan aldıgım R25 imi bugun sigorta yaptırdım yaş 33 plaka 16 fiyat =418
Hem çok şaşırdım hemde sevindim valla fiyata bizim işyerinde 2 ay once duke 250 alan arkadaşa 1100 çıkmıştı ordan biliyorum.

Arkadaşlar sigortalarda düzelmemi oldu acaba haber duymadım ama dün bursadan aldıgım R25 imi bugun sigorta yaptırdım yaş 33 plaka 16 fiyat =418
Hem çok şaşırdım hemde sevindim valla fiyata bizim işyerinde 2 ay once duke 250 alan arkadaşa 1100 çıkmıştı ordan biliyorum.

418 düzelmiş hali mi? ben geçen haziranda 110 liraya yaptırmıştım yaş 29. bakalım bu sene ne olacak..

Ön fireni sıkınca tak die gelen ses olayı ne oldu,kimlerde var bu olay.bi problem yaşatır mı acaba¿¿

Servise gittim ve bu şikayetin başka servislere de geldiği, parça değişimi olursa bize haber verileceği söylendi, demekki 2016larda bi problem olma ihtimali yüksek.

Son düzenleme:
Geçen sene 90 liraya yapan arkadaşıma %20 indirime rağmen 364 lira çıktı, adamlar en az 4x zam yapmış insafınız kurusun.

Merhaba arkadaslar, motorum şuan 1400 km de, bazen 2 vitesten 1 e geçerken vites boşa düşüyor ve elimi debriyajdan kaldırınca tekrar 2 ye geçiyor, yani 1 e atmak isterken gecmiyor. bu durum bazen trafikte sıkıntı yaratiyor, servise durumu anlattım ilgilenmediler bile.mekanik bir sıkıntımı var acaba?

Öncelikle internet sitelerine ilan koymadım.Çünkü motor çok temiz ve malzemelerim çok kaliteli.Faydasını gördüğüm bu forum ahalisinden birine hepsini uygun fiyata vermek istiyorum.

Geçen ay aldığım 2016 kırmızı R25 motosikletimi ve motosiklet malzemelerimi bazı sebeplerden dolayı satıyorum arkadaşlar.Motorum 600 km de.

Motosiklet malzemelerim ise :

- Nolan N86 Kırmızı siyah kask
- Ross Kırmızı siyah enduro montu
- Venom eldiven.(full korumalı)
- Orjinal Yamaha Siyah M beden kot.Yamaha bayiisinden almıştım.Çıkarılabilir İçten dizlik ve kalça kemiği korumalı.(Pantolonu 4-5 defa giyebildim.Çünkü kilo aldığım için giyemedim.)
- Disk kilit
- Şifreli kilit (markası iyi bir şeydi.aklıma gelmiyor)
- Motul c2 zincir yağı (Bir kere kullandım)
- İpone temizleme spreyi (Bir kere kullandım)
- Venom mafsallı dizlik.(Hiç kullanmadım.Pakette duruyor)
- Yanmaz,Lastikli ve kilitli branda.(Yine en kalitelisi arkadaşlar)
- Uzatılabilir şifreli kask kiliti
- Buff
- 2 adet balaklava

Bir kaç malzeme daha vardı aklıma gelmiyor.Motorla beraber hepsini çok uyguna vereceğim.Hayırlısı olsun.Mesjlarda fiyat ve telefonumu vereceğim.İlk kaporayı verene vermeyi düşünüyorum.Motor Manisa'da arkadaşlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar